Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt liderii care se lupta pentru functia de premier. Pe cine propune PSD

Adevărul Adevărul,
Cine sunt liderii care se lupta pentru functia de premier. Pe cine propune PSD

La startul campaniei electorale, cele mai mari sanse pentru a forma noul guvern le are liberalul Ludovic Orban, insa PSD isi mobilizeaza armata de partid cu promisiunea ca Sorin Grindeanu va fi noul prim-ministru, sustin surse politice pentru Adevarul. Dacian Ciolos si Victor Ponta sunt variante asumate oficial, insa cu sanse infime de a ajunge din nou la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai populare si mai de succes productii TV din Romania, fiind vizionata de milioane de romani, in fiecare marti si joi. Filmarile acestei comedii romanesti au inceput la data de 1 martie 2012, intreaga actiune desfasurandu-se in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita. Las Fierbinti, lider de audienta marti seara .

DIRECTORATUL SIF TRANSILVANIA: SIF-ul nu restrange dreptul inscrierii pe lista candidatilor, pentru functia de membru in board

Recent, un grup de actionari ai societatii condus de Constantin Fratila a cerut Directoratului SIF Transilvania sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in Consiliu SIF Transilvania SIF3) nu aduce atingere si nici nu restrange dreptul vreunei persoane de a fi inscrisa pe lista candidatilor pentru functia de membru in Consiliul de Supraveghere al societatii, se arata intr-un comunicat al Directoratului SIF-ului din Brasov, postat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), cu referire la continutul dosarului de candidatura pentru adunarea din 4 decembrie, cand vor fi alesi membrii board-ului.

PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

PRO Romania si ALDE au decis, duminica, fuziunea celor doua partide. De asemenea, Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru si a fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare.

Alegeri SUA 2020 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti

Ia-ti ochii pentru o secunda de la cei doi candidati trecuti de 70 de ani care se cearta pentru Casa Alba. Adevaratii castigatori ai alegerilor de marti sunt patru femei democrate de culoare, cunoscute ca Trupa AOC, scrie MSN.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )