Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine sunt ministrii Guvernului Citu

Adevărul Adevărul,
Cine sunt ministrii Guvernului Citu

Premierul desemnat Florin Citu a operat o singura mutare in echipa guvernamentala: la ministerul de Finante, chiar in locul sau, a fost propus deputatul PNL Lucian Heius. Ministrii PNL vor fi audiati din nou saptamana viitoare de Parlament. continuă pe Adevărul

Cine este Vasile Florin Citu. Ce studii are si ce posturi a ocupat pana in prezent. A fost dat afara din ING

47 de ani, ministru al Finantelor, vehement anti-PSD. Senator din 2016. Masterat in economie al Iowa State University 2002) si doctorand al aceleiasi universitati. Fost economist al Bancii Nationale a Noii Zeelande si in cadrul Bancii Europene de Investitii. Economist-sef in ING Bank 2006-2007) si sef al departamentului Piete Financiare. Consultant si analist economic. Masurile .

Numire surpriza la Ministerul de Finante. Pe cine a ales Florin Citu sa se ocupe de banii romanilor

Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu pentru functia de premier, la numai cateva minute dupa anuntul facut, miercuri seara, la Cotroceni. Numire surpriza la Ministerul de Finante Vom depune astazi in Parlament lista Cabinetului .

Concedii mai mari pentru romani. Cine sunt beneficiarii

Veste buna pentru romanii care sunt parinti sau ingrijitori ai unor copii cu varsta de pana in opt ani. Potrivit unor noi reglementari europene, acestia pot beneficia de mai multe zile libere de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )