Libnet.ro
UNICEF

07:00

Concedii mai mari pentru romani. Cine sunt beneficiarii

B1 B1,
Concedii mai mari pentru romani. Cine sunt beneficiarii

Veste buna pentru romanii care sunt parinti sau ingrijitori ai unor copii cu varsta de pana in opt ani. Potrivit unor noi reglementari europene, acestia pot beneficia de mai multe zile libere de la. continuă pe B1

Cum poate fi distrus coronavirusul. Explicatia unuia dintre cei mai mari specialisti romani

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru ales in Comitetul Executiv al OMS, are o veste buna.

Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurentilor se uita cu invidie la ele, desi primesc si ei o multime de bani

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se intrec in cursa pentru un premiu colosal in valoare de 30 000 de euro. Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express in acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emotii si sperante .

Reprezentant al Asociatiei Marilor Retele Comerciale: in ultimele zile, vanzarile au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi

In ultimele zile, vanzarile in marile magazine au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar la acest moment nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi, a declarat marti directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, in urma unei sedinte convocate la Ministerul Sanatatii pe tema stocurilor de alimente, in contextul coronavirusului.

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: o asistenta le-a ascultat ultimele dorinte

Viata este trecatoare si se poate incheia in orice moment. Asa a fost dintotdeauna. Cu toate acestea, regretele majore ies la iveala doar in cazul celor care stiu ca mai au putin de trait. Bronnie Ware a fost asistenta medicala in cea mai mare parte a vietii intr-o sectie cu bolnavi in stare paliativa. Asta .

Horoscop saptamanal 24 februarie - 1 martie. Apar schimbari mari pentru zodii. Mercur este din nou retrograd

Saptamana 24 februarie - 1 martie aduce schimbari mari pentru zodii. Mercur Retrograd nu iarta pe nimeni.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Sondaj: Igor Dodon are cele mai mari sanse sa obtina victoria la prezidentiale

Actualul presedintele, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii competitiei prezidentiale, conform unui sondaj realizat de compania de cercetare sociologica IMAS, in perioada 7-19 februarie 2020. Pe locul trei este situat liderul Partidului Democrat, ex-premierul Pavel Filip, transmite IPN.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

E LEGE, in Romania! Se dau 8.000 de lei de la stat! VESTI excelente pentru ROMANI

Ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat ca 200. 000 de gospodarii, care in momentul de fata sunt incalzite cu combustibil solid, vor fi conectate la reteaua de gaze naturale.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )