Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt noii sefi de la Compania Aeroporturi Bucuresti numiti de Ministerul Transporturilor

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt noii sefi de la Compania Aeroporturi Bucuresti numiti de Ministerul Transporturilor

Compania Aeroporturi Bucuresti are de la finalul lunii ianuarie un nou Consiliu de Administratie si un nou Director General. Ministerul Transporturilor condus de Catalin Drula a numit ca membri provizorii in CA sapte persoane cu experienta fie din domeniul aerian, fie din domeniul financiar si privat. Directorul General, Cosmin-Catalin Pestesan, a mai fost director al CNAB in 2016 si revine acum pe functie din pozitia de expert in directia de siguranta la ROMATSA. continuă pe Hotnews

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului? Fidelitatea este un factor foarte important in orice relatie, el trebuie respectat pentru ca cei doi sa se inteleaga cat mai bine, fara conflicte. Din pacate, este cunoscut faptul ca sunt barbati ce nu pot fi fideli doar unei singure persoane. Desigur, nu doar ei sunt .

Cine sunt parintii lui George Simion, liderul AUR, si cu ce se ocupa acestia

George Simion, liderul AUR, este noua vedeta a politicii romanesti dupa alegerile parlamentare. Odata cu ascensiunea formatiunii pe care o conduce, multi s-au intrebat cine se afla in spatele sau? Nu mica a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )