Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine sunt parintii lui George Simion, liderul AUR, si cu ce se ocupa acestia

B1 B1,
Cine sunt parintii lui George Simion, liderul AUR, si cu ce se ocupa acestia

George Simion, liderul AUR, este noua vedeta a politicii romanesti dupa alegerile parlamentare. Odata cu ascensiunea formatiunii pe care o conduce, multi s-au intrebat cine se afla in spatele sau? Nu mica a. continuă pe B1

George Simion, atac nemilos la adresa presedintelui Romaniei: Cati mai trebuie sa moara? Domnul Iohannis s-a dus la schi, noi vrem sa facem ceva

George Simion, liderul AUR, a vorbit duminica seara despre neregulile care au loc in sistemul medical romanesc. Acesta acuza autoritatile competente pentru lipsa de implicare si profesionalism, sugerand ca banii platiti de cetateni sunt folositi in avantajul marilor companii farmaceutice. Ce le transmite George Simion colegilor din Guvern si Sanatate Vizibil revoltat de tragedia petrecuta .

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

George Simion (AUR): Nu se construieste niciun spital nou. Majoritatea banilor sunt sifonati!

George Simion, lider AUR, a declarat duminica, la Antena 3, ca in sistemul sanitar nu se face nicio investitie, iar majoritatea banilor pe care romanii ii platesc sunt sifonati.

George Simion (AUR): Trebuie declarata starea de urgenta. Sa inteleaga toata lumea ca suntem intr-o situatie de urgenta acum (VIDEO)

Reprezentantii AUR au discutat duminica, la sediul Ministerului Sanatatii, cu ministrul Vlad Voiculescu. La finalul dialogului, liderul formatiunii, George Simion, a declarat ca ar trebui introdusa starea de.

George Simion cere doua demisii in urma incendiului de la Matei Bals. Ultimatumul pe care il da liderul AUR

Copresedintele AUR George Simion a anuntat, vineri, la Antena 3 ca cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si a secretarului de stat in MAI Raed Arafat. Simion a dat si un ultimatum celor doi pe care ii considera vinovati de tragedia de la Matei Bals.

George Simion, propunere pentru Ministrul Sanatatii: Cu banii alocati pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, sa se construiasca un spital

Opt dintre parlamentarii din Partidul AUR, printre care si liderul partidului George Simion, au asteptat duminica in fata Ministerului Sanatatii sa fie primit de Ministrul Vlad Voiculescu la discutii. Acestia ii cer demisia Ministrului dar si sefului DSU Raed Arafat, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals. E fara mila, cere demisii grele

Un teribil incendiu a avut loc in acesta dimineata la un Institutul Matei Bals din Capitala. Nu mai putin de cinci pacienti si-au pierdut viata, iar cel putin 100 au fost evacuati de urgenta. Cine sunt vinovatii dupa parerea lui George Simion veti afla in continuare. George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals .

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )