Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine sunt parintii Kamalei Harris

ADPM ADPM,
Cine sunt parintii Kamalei Harris

O lume intreaga o cunoaste deja pe cea care va fi Vice-Presedinte al Statelor Unite dupa ce Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale. Cine sunt insa parintii Kamalei Harris? . continuă pe ADPM

VIDEO Cum a fost sarbatorita victoria istorica a Kamalei Harris in India, unde s-au nascut mama si bunicul sau

Petarde si rugaciuni au salutat duminica alegerea Kamalei Harris ca vicepresedinte al Statelor Unite, in satul tamil din India unde s-a nascut bunicul sau matern, unchiul sau salutandu-i victoria istorica si care va inspira atat de multe femei, relateaza AFP.

Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre modul in care infectia cu COVID-19 se raspandeste intre tineri. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la modul in care elevii ajung sa se infecteze si sa transmita mai departe. Potrivit premierului, aceasta categorie de persoane nu iau COVID-19 de la scoala. Cum .

Bani de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia de ajutor de la stat. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie

Bani de la Guvern pentru mai multi fermieri afectati de seceta. Termenul limita de constatare a culturilor calamitate a fost prelungit cu o luna. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie. Despagubiri pentru seceta. Guvernul vine in ajutorul fermierilor afectati Mai multi fermieri afectati de seceta accentuata si prelungita din perioada 2019-2020 vor beneficia de .

Ce semnificatie are numele Kamalei Harris, prima femeie vicepresedinte din istoria Statelor Unite

Kamala Harris este noul personaj al scenei politice americane care atrage privirile intregii lumi. O atentie aparte ii este acordata in India, de unde isi are o parte din origini si de unde isi datoreaza numele.

Au depus juramantul. Cine sunt adjunctii Laurei Codruta Kovesi la Parchetul European

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Parchetului European, si-a ales cei doi adjuncti. Danilo Ceccarelli din Italia si Andres Ritter din Germania sunt noii oficiali propuside fosta sefa a DNA-ului, care.

Cine sunt raspandacii, in opinia lui Orban: principalele motive pentru noile restrictii

Foarte multi romani sunt suparati in legatura cu noile restrictii care intra in vigoare de astazi, 9 noiembrie 2020. Premierul Ludovic Orban are cateva argumente. La fel ca in multe.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )