Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre modul in care infectia cu COVID-19 se raspandeste intre tineri. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la modul in care elevii ajung sa se infecteze si sa transmita mai departe. Potrivit premierului, aceasta categorie de persoane nu iau COVID-19 de la scoala. Cum . continuă pe Playtech

Cine sunt raspandacii, in opinia lui Orban: principalele motive pentru noile restrictii

Foarte multi romani sunt suparati in legatura cu noile restrictii care intra in vigoare de astazi, 9 noiembrie 2020. Premierul Ludovic Orban are cateva argumente. La fel ca in multe.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus

Ludovic Orban a declarat duminica seara ca adolescentii nu se infecteaza la scoala, ci cand nu sunt supravegheati de parinti si profesori. Adolescentii sunt raspandaci de virus,afirma premierul, care precizeaza ca acestia nu dezvolta forme grave si majoritatea sunt asimptomatici.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra.

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

Ludovic Orban: Uitati-va cine sunt presedintii de CJ care spun ca nu exista Remdesivir si daca nu cumva au alta culoare politica decat noi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, luni, ca din informatiile sale in luna octombrie s-au comandat 12. 000 de fiole de Remdesivir, iar pe noiembrie 14. 000 de fiole. Declaratiile premierului vin in contextul in.

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )