Libnet.ro
UNICEF

18:30

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

Playtech Playtech,
George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, dupa tragedia de la Matei Bals: O zi foarte trista astazi! Situatia se repeta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante dupa tragedia de la Matei Bals. O zi foarte trista astazi, a spus el.

Liderii Coalitiei, convocati la discutii de Klaus Iohannis, dupa certurile pe Legea bugetului

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat, marti, la discutii pe liderii partidelor din coalitia de guvernare. intalnirea are loc la resedinta prezidentiala de la Vila Lac 3.

George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals. E fara mila, cere demisii grele

Un teribil incendiu a avut loc in acesta dimineata la un Institutul Matei Bals din Capitala. Nu mai putin de cinci pacienti si-au pierdut viata, iar cel putin 100 au fost evacuati de urgenta. Cine sunt vinovatii dupa parerea lui George Simion veti afla in continuare. George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals .

Ce se intampla cu partidul AUR in 2021. George Simion a facut anuntul momentului

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor George Simion a facut un anunt pentru noii parteneri europeni. Copresedintele AUR le aduce la cunostinta ca partidul va exista politic si in Republica Moldova. Ce se intampla cu partidul AUR in 2021 George Simion a explicat care a fost motivul pentru care s-a decis afilierea AUR la ECR Party.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

George Simion cere doua demisii in urma incendiului de la Matei Bals. Ultimatumul pe care il da liderul AUR

Copresedintele AUR George Simion a anuntat, vineri, la Antena 3 ca cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si a secretarului de stat in MAI Raed Arafat. Simion a dat si un ultimatum celor doi pe care ii considera vinovati de tragedia de la Matei Bals.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

VIDEO Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiilor indoliate Este nevoie de o reforma profunda in sistemul de sanatate, astfel de lucruri nu trebuie sa se repete!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleante familiilor indoliate, dupa incendiul de la spitalul Matei Bals si i-a cerut ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma pentru intregul sistem de sanatate din Romania.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau

Presesintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Institutul Matei Bals, unde un incendiu puternic a provocat moartea a cinci pacienti, ca e o zi foarte trista, ca ii pare foarte rau si a transmis condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost in saloane le-a urat insanatosire grabnica.

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis si liderii coalitiei guvernamentale, intalnire la Vila Lac. Bugetul de stat pentru 2021, printre subiectele discutate

Presedintele Klaus Iohannis participa, in cursul zilei de marti, 26 ianuarie, la o intalnire cu liderii coalitiei de guvernamentale, la Vila Lac. intalnirea ar fi inceput la ora 17. 00, dupa cum informeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )