Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Playtech Playtech,
Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde . continuă pe Playtech

Ce acuzatii i-a adus Stefan Banica Jr. Mihaelei Radulescu, dupa divort: Dorinta de a aparea pe prima pagina e mai mare!

Stefan Banica Jr. traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste cu Lavinia Parva, cea care i-a daruit si un copil artistului, in vara acestui an. Au existat vremuri in care, insa, cantaretul forma un cuplu cu Mihaela Radulescu, iar ce doi s-au casatorit in anii 90. Iarna anului 1997 ii surprindea impreuna, fiind cunoscute .

Cum arata Adriana Bahmuteanu la 18 ani. Era deja casatorita, dar a fost curtata intens de Stefan Banica Jr.

Adriana Bahmuteanu, fosta prezentatoare de televiziune, si-a cunoscut primul sot in perioada liceului. Vedeta este cunoscuta pentru emisiunile prezentate dar si pentru scandalurile cu fostul ei sot, Prigoana si desele aparitii la tv pe aceasta tema. Cum arata Adriana Bahmuteanu la 18 ani Cei doi erau deja logoditi in clasa a douasprezecea, iar in 1993, .

Cine sunt persoanele cercetate de DIICOT in dosarul 10 august. Ce acuzatii li se aduc

Dosarul 10 august este instrumentat in prezent de DIICOT, dupa ce procurorii militari de la Parchetul General si-au declinat competenta. Mai multe persoane din fruntea Jandarmeriei si din ministerul de Interne sunt vizate, fiindu-le aduse acuzatii grave.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )