Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine sunt persoanele cercetate de DIICOT in dosarul 10 august. Ce acuzatii li se aduc

Antena3 Antena3,
Cine sunt persoanele cercetate de DIICOT in dosarul 10 august. Ce acuzatii li se aduc

Dosarul 10 august este instrumentat in prezent de DIICOT, dupa ce procurorii militari de la Parchetul General si-au declinat competenta. Mai multe persoane din fruntea Jandarmeriei si din ministerul de Interne sunt vizate, fiindu-le aduse acuzatii grave. continuă pe Antena3

Cine sunt persoanele cercetate de DIICOT in dosarul 10 august. Ce acuzatii li se aduc

Dosarul 10 august este instrumentat in prezent de DIICOT, dupa ce procurorii militari de la Parchetul General si-au declinat competenta. Mai multe persoane din fruntea Jandarmeriei si din ministerul de Interne sunt vizate, fiindu-le aduse acuzatii grave.

Carmen Dan, noi precizari despre 10 august: Sa nu se astepte sa gaseasca vreo implicare a mea in a da ordine scrise sau verbale Fostul ministru, atacat cu mustar dupa audierile de vineri

Fostul ministru Carmen Dan a revenit, sambata, cu noi precizari despre momentul 10 august 2018, in conditiile in care cu doar o zi inainte, vineri, se prezenta in fata procurorilor DIICOT pentru o runda de.

Carmen Dan: Raportul privind 10 august a fost declasificat 90% in mandatul meu. Daca gaseste cineva vreo implicare a mea in a da ordine abuzive, sa le faca publice

Carmen Dan revine cu noi precizari legate de audierea sa la DIICOT in Dosarul 10 august, sustinand intr-o postare pe Facebook ca peste 90% din raportul privind protestul diasporei ar fi fost declasificat in mandatul sau de ministru de interne. Ea mai sustine ca, la acea data, a primit informatia din piata si nu a dat directive legate de modul de actiune. Fostul ministru de interne precizeaza ca nici nu exista dovezi ca ar fi dat ordine, scrise sau verbale, ca jandarmii sa loveasca manifestantii.

Carmen Dan, despre 10 august: Nu exista ordine scrise sau verbale din partea mea ca jandarmii sa loveasca pe cineva

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a facut, sambata, mai multe precizari pe Facebook despre audierea de la DIICOT in dosarul 10 august si lucrurile pe care le-ar fi declarat la iesire, daca nu ar fi fost perturbata. Dan sustine ca se astepta sa fie chemata la audieri la cald si nu dupa un an, dar afirma ca nu exista ordine transmise de ea cu privire la interventia in forta a jandarmilor.

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde .

Carmen Dan, precizari despre 10 august: Eu am primit informatii din piata, nu am dat directive

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, referindu-se la evenimentele din 10 august 2018 din Piata Victoriei, ca a primit informatii din piata, nu a dat directive legate de modul in care sa actioneze a fortele MAI prezente acolo, precizand ca procesul de coordonare s-a realizat din teren, nu din punctul de comanda inaintat.

Carmen Dan se apara cu privire la 10 august: Nu am dat directive!

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, referindu-se la evenimentele din 10 augu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )