Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cine sunt finalistii de la X Factor. Cand va avea loc finala de la Antena 1

Playtech Playtech,
Cine sunt finalistii de la X Factor. Cand va avea loc finala de la Antena 1

Gata cu asteptarea, Marea finala X Factor Romania 2020 se apropie. Iata care sunt finalistii celui mai apreciat show de talente, dar si cand va avea loc marea finala. Cine sunt finalistii de la X Factor Amintim ca in fiecare seara de joi si de vineri, X Factor a adus pe scena voci si povesti . continuă pe Playtech

Billie Jean King Cup: Cand va avea loc intalnirea dintre Romania si Italia

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, joi, noile date de desfasurare ale partidelor din cadrul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se desfasoara Fed Cup, informeaza frt. ro.

Finalistii X Factor 2020. Cine merita sa castige?

In seara aceasta, fanii show-ului de talente difuzat de Antena 1 vor afla cine sunt finalistii X Factor 2020. in prezent mai sunt in competitie 8 concurenti, dintre care juratii vor alege doar 4. Cate unul pentru fiecare dintre echipe. Cine merita sa castige? .

X Factor 2020. Cine sunt cei opt concurenti care se dueleaza pentru un loc in finala

A mai ramas doar o saptamana pana la marea finala XFactor, iar in aceasta seara are loc semifinala in care competitia se anunta acerba. in concurs au ramas opt concurenti, insa dupa duelurile vocale de vineri vor fi selectati cei mai buni patru dintre ei.

Untold si Neversea 2021. Cand au loc si in ce conditii!

Daca anul acesta au fost anulate in contextul restrictiilor menite sa stopeze raspandirea pandemiei, iata cand si in ce conditii vor avea loc festivalurile Untold si Neversea in 2021! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )