Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine sunt personalitatile care vor avea bust in parcul Mihai Eminescu. Galatenii si-au exprimat optiunile printr-un sondaj organizat pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Cine sunt personalitatile care vor avea bust in parcul Mihai Eminescu. Galatenii si-au exprimat optiunile printr-un sondaj organizat pe Facebook

Galatenii au avut de ales dintr-o lista cu 18 personalitati care s-au nascut in judetul Galati sau au avut o contributie majora la dezvoltarea culturii, stiintei, economiei sau educatiei din zona. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

TICHETE DE VACANTA. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor sa foloseasca tichetele in extrasezon

Veste buna pentru angajatii care primesc tichete de vacanta! De anul viitor, cei care vor alege sa le foloseasca in extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anuntat.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 septembrie: Sunt anuntate ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2019. Sunt anuntate ploi in regiunile din intreaga tara si temperaturi care vor avea valori maxime cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius. Cantitatile de apa pot depasi 40 lmp in jumatatea de est a Romaniei. Prognoza meteo ANM pentru joi, .

Solutia disperata a romanilor care vor sa scape de saracie. Vreau sa imi vand un rinichi. Sunt fumator, beau ocazional, nu ma droghez. Rog seriozitate

Situatie alarmanta in tara noastra. Sute de romani isi scot organele la vanzare. Majoritatea anunturilor sunt insotite de numerele de telefon ale vanzatorilor, adresele de e-mail si, in unele cazuri, d.

Restrictii de trafic in Galati. Care sunt strazile care vor fi inchise timp de doua zile

Pentru buna desfasurare a unui eveniment, vor fi impuse masuri de restrictionare a traficului, la sfarsitul acestei saptamani.

Cine este barbatul care a gasit-o de fapt pe Adriana? M-am rugat la Dumnezeu sa o gasesc

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetita varsta de 11 ani ani din judetul Dambovita, a fost gasita moarta, pe un camp, la cativa km de casa. Pe corpul copilei, care a disparut vineri dupa-amiaza in drumul de.

Copii si tineri care vor sa faca performanta

Ca in fiecare an, sute de copii si tineri cu performante deosebite in diverse domenii, care obtin premii nationale si internationale si au rezultate scolare de exceptie, aplica pentru programul de cursuri.

Stadioanele care vor gazdui Campionatul European U19 in 2021

Romania a primit dreptul de organizare al Campionatului European U19 de peste doi ani, iar Federatia Romana de Fotbal a anuntat deja orasele si stadioanele pe care se vor disputa partidele turneului final.

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor suferi in aceasta saptamana - BERBECII simt presiune in toate relatiile

Saptamana 23 - 29 septembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Vei simti o presiune in toate relatiile pe care le ai, personale sau profesionale. Asteapta-te la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )