Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt primii 10 concurenti care apar in semifinala live Romanii au talent

Adevărul Adevărul,
Cine sunt primii 10 concurenti care apar in semifinala live Romanii au talent

SPECTACOL Juriul Romanii au talent a ales, dupa terminarea auditiilor, 50 de concurenti care urmeaza sa apara in semifinalele live, iar Adevarul ii prezinta in exclusivitate pe primii 10 dintre ei. continuă pe Adevărul

PROFIL Cine sunt principalii candidati la prezidentialele din Franta, cruciale pentru viitorul Uniunii Europene

O extremista de dreapta si un centrist lipsit de charisma, secondati de doi populisti, conduc in preferintele electoratului francez la alegerile prezidentiale al caror prim tur va avea loc duminica, 23 aprilie. Scrutinul este considerat vital pentru viitorul UE, avand in vedere ca un singur candidat pro-european, intr-o tara-pilon a comunitatii europene, lupta impotriva unei trupe de populisti care militeaza fie pentru iesirea din UE, fie pentru rescrierea tratatelor Uniunii. HotNews. ro va prezinta principalii candidati ai prezidentialelor franceze si promisiunile lor din campanie.

Nicusor Dan, dupa scandalurile din USR: in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat sambata ca in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente, dar discutiile pe marginea statutului formatiunii purtate.

Alegeri prezidentiale Franta. Cine sunt intrusii in alegerile prezidentiale din Franta in acest an

Alegeri prezidentiale Franta Cei sase candidati minoritari, asa cum sunt numiti candidatii fara mari sanse din cei 11 care se infrunta in primul tur de duminica al alegerilor.

Utile:10 alimente care te ingrasa daca le mananci dupa 30 de ani;Cele mai intalnite boli de tiroida si simptomele lor;Cum poti sa stopezi albirea parului

Astenia si anemia sunt amice bune cu stresul. Astenia si anemia sunt usor de confundat. Dupa iarna lunga, primele raze ale soarelui ar trebui sa ne umple de energie. Insa ne simtim obosite, fara chef, lenese. Cum descoperi daca ai boala secolului care a afectat mai mult de 50% din populatie. Mai mult de jumatate din populatia planetei sufera de boala secolului, numita de americani burnout.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )