Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine sunt romanii care candideaza pentru a fi subalternul lui Kovesi

Playtech Playtech,
Cine sunt romanii care candideaza pentru a fi subalternul lui Kovesi

Ministerul Justitiei a anuntat lista candidatilor pentru functia de procuror european din partea Romaniei. Cine sunt acestia. Viitorul procuror european va activa in subordinea procurorului-sef european, Laura Kovesi, daca aceasta va ocupa functia de sef al Parchetului European. Astfel, pe lista celor care s-au inscris, se regasesc: Borcoman Catalin-Laurentiu, Bulancea Marius Bogdan, Ecedi Stoisavlevici Laura, [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii

Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii. HOROSCOPSagetator. Daca exista o caracteristica definitorie a Sagetatorului, atunci este intensitatea cu care pretuieste libertate.

Cine sunt primii cinci candidati cu sansele cele mai mari la prezidentialele din Slovacia

Un avocat pe probleme de mediu, care este critic la adresa guvernului, un comisar european sustinut de catre partidul de la putere, un judecator de la Curtea Suprema si un lider neonazist se numara printre cei care candideaza pentru a-l inlocui pe presedintele Andrej Kiska in votul de sambata, potrivit AFP.

DUMITRU COSTIN, PRESEDINTELE BNS: Tara noastra are un dispret suveran fata de romanii care au emigrat

Studiu privind piata fortei de munca: Deficitul de forta de munca, din tara noastra ar urma sa creasca de la 300. 000 de persoane in 2019, la 550. 000 in 2023 *Bogdan Hossu, CNS Cartel Alfa: 20% din resursa umana angajata se afla sub pragul de saracie *Mihai Bogza, Concordia: Nu exista politici publice, nici pentru stoparea emigratiei, nici pentru stoparea declinului demografic *Costin, BNS: Solutiile pentru rezolvarea crizei forta de munca vin din parteneriatul social Tara noastra nu are o politica publica in domeniul emigrarii si tratarea superficiala a crizei acute a fortei de munca, a declarat, ieri, Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). Afirmatiile domniei sale vin in contextul in care, ieri, Confederatia Patronala Concordia a prezentat rezultatele studiului Analiza cantitativa si calitativa a pietei muncii din Romania, realizat impreuna cu Institutul National de Cercetari Economice INCE) din cadrul Academiei Romane si KPMG.

Femeia pe care PSD o vrea sefa la Banca Nationala. Cine e profesoara care i-ar putea lua locul lui Mugur Isarescu

In spatele atacurilor lansate de PSD asupra guvernatorului Bancii Nationale se afla intentia mai-marilor din partid de a-l indeparta pe Mugur Isarescu de la conducerea BNR, acuza opozitia, iar surse politice declara pentru site-ul de stiri G4 Media ca s-a gasit si un potential inlocuitor al acestuia. De fapt, o inlocuitorare, intrucat sursele citate de [] .

Romanii care conduc masini in Marea Britanie trebuie sa stie asta. Risca amenzi mari

Un consiliu din Regatul Unit a lansat un nou proces care va oferi autoritatilor dreptul de a amenda soferii care au muzica data prea tare. Consiliul de la Bradford a introdus un Ordin de Protectie Spatiala.

Tandarica se iNSOARA cu iubita tinerica: Cine este BLONDA care i-a sucit mintile faimosului tobosar roman (FOTO)

Ovidiu Lipan Tandarica iubeste ca un haiduc si se pregateste de insuratoare.

Sunt ultimul care a iesit in viata din moschee. Marturia unui supravietuitor al atacului din Christchurch

Ramzan Ali, un barbat de 62 de ani, a declarat pentru NZ Herald ca este ultimul care a reusit sa iasa in viata din moscheea care a fost scena unui carnagiu. As putea spune ca sunt binecuvantat. Am avut noroc. Allah m-a vegheat, a spus el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )