Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romanii care conduc masini in Marea Britanie trebuie sa stie asta. Risca amenzi mari

Antena3 Antena3,
Romanii care conduc masini in Marea Britanie trebuie sa stie asta. Risca amenzi mari

Un consiliu din Regatul Unit a lansat un nou proces care va oferi autoritatilor dreptul de a amenda soferii care au muzica data prea tare. Consiliul de la Bradford a introdus un Ordin de Protectie Spatiala. continuă pe Antena3

Ce se va intampla daca Marea Britanie nu va parasi UE pana pe 23 mai

Marea Britanie trebuie sa paraseasca Uniunea Europeana pana cand alegatorii UE vor alege un nou Parlament European in perioada 23-26 mai sau va fi nevoita sa isi aleaga proprii parlamentari europeni, a.

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important. Citeste mai mult pespynews. ro .

[P] Brexit si taberele internationale in Marea Britanie

Brexit este un cuvant care se intalneste tot mai des, mai ales pe masura ce se apropie data preconizata pentru iesire 29 martie 2019. Este un cuvant care va fi cel mai probabil introdus si in dictionare si in manualele scolare. Dar ce inseamna cu adevarat acest Brexit pentru copiii si tinerii din Romania care isi doresc sa viziteze in continuare Marea Britanie?.

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

DJ Wanda revine pe bancile scolii, de aceasta data pentru a se perfectiona in arta tatuajului. Indragita vedeta, care locuieste de cateva luni in Londra, a fost admisa la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, si intentioneaza sa deschida propriul salon de tatuaje si in capitala Marii Britanii.

Boeing 737 MAX 8, interzis la zbor in Marea Britanie, Franta si Germania. Ce companie opereaza avionul cu probleme la Bucuresti

Prapastia in care Boeing 737 MAX 8 se prabuseste in ultima vreme se adanceste. Ieri, Marea Britanie, Franta si Germania au anuntat ca au interzis avioanele Boeing 737 MAX 8 in spatiul sau aerian. Asta in timp ce, dupa Indonezia, China, Insulele Cayman si Etiopia au anuntat ca au suspendat operarea zborurilor cu avioane Boeing 737 MAX 8 si Australia si Singapore.

Marea Britanie si Turkish Airlines SUSPENDA zborurile cu Boeing 737 MAX 8. Cum au reactionat companiile aeriene care opereaza in Romania

Marea Britanie si compania aeriana Turkish Airlines au suspendat toate zborurile care urmau a fi efectuate cu modelul Boeing 737 MAX 8, relateaza Reuters. in urma acestor decizii, aproximativ 40% din intreaga.

O banca din Marea Britanie testeaza implementarea cardurilor biometrice

NatWest, o banca din Marea Britanie, a anuntat ca 200 de persoane vor participa la un prim test de implementare a cardurilor care vor avea senzori de amprenta in interiorul lor.

webPR: Folosirea regulata a tigarilor electronice ramane scazuta in randul tinerilor din Marea Britanie

Raportul Departamentului de Sanatate Publica din Marea Britanie Public Health England - PHE) asupra utilizarii tigarilor electronice arata ca vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor si s-a plafonat in randul adultilor. Vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor din Marea Britanie si s-a plafonat in randul adultilor, ne informeaza un raport independent realizat de cercetatorii de la Kings College London si solicitat de Departamentul de Sanatate Publica Public Health England).

Brexit. Trump, nerabdator sa inceapa negocierile pentru un acord comercial la scara larga cu Marea Britanie

Dezbaterea in curs in Marea Britanie cu privire la parasirea Uniunii Euripene UE) sfasie tara, a apreciat joi presedinele american Donald Trump, relateaza The Associated Press.

Ce salarii fabuloase au cel mai bine platiti directori din Marea Britanie, precum sefii Coca Cola, Shell si British Petroleum

Raportul dintre salariile anuale ale unora dintre cei mai bine platiti directori executivi din Marea Britanie ajung sa fie si de peste 1. 000 de ori mai mari decat salariul mediu platit angajatilor companiei, se arata intr-un studiu publicat de BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )