Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine sunt romanii care au castigat mai mult in pandemie: unde s-au dat salarii mai mari in criza Covid

Playtech Playtech,
Cine sunt romanii care au castigat mai mult in pandemie: unde s-au dat salarii mai mari in criza Covid

Surprinzator, dar criza sanitara n-a adus si o criza economica pentru toata lumea. Exista romani care au castigat mai bine in 2020, anul marcat de pandemie. Multi specialisti vorbesc. continuă pe Playtech

Cine sunt cei care castiga miliarde de dolari de pe urma vaccinului impotriva Covid

2020 e anul in care toate s-au dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus, dar vestea ca exista mai multe vaccinuri pe piata a readus optimismul. in spatele lor se afla companii care vor.

MAE: Romanii care calatoresc in Turcia trebuie sa prezinte un test COVID negativ. Soferii de TIR si transportatorii nu sunt exceptati

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Turcia in perioada urmatoarevor trebui sa prezinte un test molecular PCR),negativ pentruSARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore.

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

TOP salarii din fotbalul romanesc. Cine sunt cel mai bine platiti jucatori

FCSB nu mai este lider in topul salariilor din Liga 1. Din momentul in care Dinamo Bucuresti a intrat pe mana spaniolilor obscuri, gruparea din Stefan cel Mare a promis salarii cu mult peste media celor din.

Vei plati mai mult pe curent daca nu faci asta, de la 1 ianuarie: ce e liberalizarea pietei de curent

Romanii sunt destul de reticenti la schimbare, dar odata cu liberalizarea pietei de electricitate, schimbarea devine inevitabila si are mari sanse sa vina cu preturi mai mari la energie.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE

In anul 2019, gospodariile din Uniunea Europeana au alocat, in medie, 13% din totalul cheltuielilor de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, pe primul loc in UE fiind gospodariile din Romania care au alocat 26% din cheltuielile totale de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, arata datele publicate de Eurostat.

Ce trebuie sa mancam azi, 26 decembrie. Alimentele care ne fac mult bine

Carnati proaspeti sau afumati, toba, lebar, caltabosi, jumari, sarmale, friptura si cozonaci. Cate nu am mancat aseara? Peste amalgamul de alimente gustate s-au mai adaugat si cateva pahare de alcool, asa ca a doua zi de Craciun ar trebui sa fie mai putin concentrata. Alimentele recomandate pentru ziua de 26 decembrie. Meniul pentru ziua de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )