Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cine sunt cei care castiga miliarde de dolari de pe urma vaccinului impotriva Covid

Playtech Playtech,
Cine sunt cei care castiga miliarde de dolari de pe urma vaccinului impotriva Covid

2020 e anul in care toate s-au dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus, dar vestea ca exista mai multe vaccinuri pe piata a readus optimismul. in spatele lor se afla companii care vor. continuă pe Playtech

Survivor Romania sezonul 2. Cine sunt Faimosii care participa in concurs. Surpriza colosala: cine a intrat in concurs

O destinatie exotica ascunde o misiune infernala. Dupa primul razboi, multi viteji s-au aratat, dar acum, cand producatorii au chemat din nou curajosi la casting, pare ca ceva sau cineva i-a legat de maini si de picioare. Numai bine, astfel selectia va fi mai usoara, iar in componenta echipelor reality-ului revolutionar vor fi numai oameni .

UDMR a stabilit cine sunt oamenii care vor conduce ministerele primite

UDMR completeaza lista completa a Guvernului condus de Florin Citu cu propunerile pentru Ministerele.

Moarte tragica inainte de Craciun. Un barbat a fost ucis cu sange rece in scara blocului. Cine sunt criminalii

Siguranta cetatenilor este inexistenta in ziua de azi, exemplul cel mai recent fiind cazul unui barbat din Hunedoara, ucis in scara blocului. Barbatul, in varsta de 65 de ani, venise in vizita la rude, dar nefericire, acesta nu a mai apucat sa le paseasca pragul. Cine sunt principalii suspecti Scarile de bloc au devenit camp .

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Nu inseamna ca cei care se imbolnavesc risca sa aiba o forma mai grava

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

XIAOMI intra in clubul companiilor cu o valoare de piata de 100 miliarde de dolari

Pretul actiunilor companiei chineze Xiaomi a atins ieri, 23 decembrie, suma de 31. 90 dolari HK, cel mai inalt nivel din istoria companiei, cu o valoare de piata care depaseste 775. 6 miliarde dolari HK si propulseza compania in mod oficial in clubul companiilor cu o valoare de piata de 100 miliarde de dolari.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

DRAGU: Pentru cei care nu poarta masca in Parlament, vom aplica toate masurile ce se aplica oricui

Parlamentarii care nu poarta masca de protectie sanitara trebuie sa suporte toate masurile care s-ar aplica oricarui cetatean, pentru ca ei nu trebuie sa aiba un statut privilegiat, a declarat, astazi, presedintele Senatului, Anca Dragu, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )