Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine sunt romnii care prefera platile n numerar la statiile de plata si cti bani au dat ei pe bitcoin

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt romnii care prefera platile n numerar la statiile de plata si cti bani au dat ei pe bitcoin

Cei mai multi dintre cei care prefera sa isi plateasca facturile sau creditele in numerar, sa isi incarce cartele PrePay sau chiar sa cumpere bitcoin de la statiile de plata au aparate de plati cash), in genereal, studii medii si venituri sub 2. 000 lei pe luna, potrivit prfilului de utilizator realizat de SelfPay, furnizor de solutii de plata de tip self-service. continuă pe Hotnews

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Alegeri FRF - PREZENTARE Cine sunt si cum si propun cei patru candidati sa scoata fotbalul romnesc din bezna

La 28 de ani de la revolutie, fotbalul romanesc isi cauta inca reperele. A existat iluzia ca am face parte din fotbalul mare in perioada Generatiei de Aur, insa aceasta s-a stins treptat odata cu succesiunea de calificari ratate. Am ajuns pe marginea prapastiei fotbalistice, campionatul intern zbatandu-se in anonimatul tribunelor tot mai goale. Campania electorala a scos la iveala mai multe atacuri la persoana decat solutii, semn ca ne place in continuare sa scoatem in evidenta paiul din ochiul altuia decat sa venim cu solutii. Razvan Burleanu, Ionut Lupescu, Marcel Puscas si Ilie Dragan s-au deplasat in teritoriu pentru a convinge lumea, iar miercuri 18 aprilie) vom vedea in numarul de voturi daca au avut succes sau nu. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a celor patru personaje care se lupta pentru presedintia FRF si principalele lor obiective din programele de candidatura.

VIDEO Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a unor medici si spitale: Sunt spitale care, n ciuda greutatilor cu care se confrunta sistemul sanitar, reusesc, prin efortul cadrelor medicale, sa ofere servicii de calitate

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti mai multe cadre medicale si spitale cu Ordinul Meritul Sanitar pentru rezultatele obtinute in perfectionarea actului medical, scrie News. ro. Seful statului a spus ca sunt spitale care, cu toate ca sistemul de sanatate din Romania se confrunta cu greutati, reusesc, prin efortul medicilor, sa ofere servicii de calitate romanilor si i-a laudat pe angajatii din spitale, afirmand ca sunt exemple de profesionalism, daruire si responsabilitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )