Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a unor medici si spitale: Sunt spitale care, n ciuda greutatilor cu care se confrunta sistemul sanitar, reusesc, prin efortul cadrelor medicale, sa ofere servicii de calitate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a unor medici si spitale: Sunt spitale care, n ciuda greutatilor cu care se confrunta sistemul sanitar, reusesc, prin efortul cadrelor medicale, sa ofere servicii de calitate

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti mai multe cadre medicale si spitale cu Ordinul Meritul Sanitar pentru rezultatele obtinute in perfectionarea actului medical, scrie News. ro. Seful statului a spus ca sunt spitale care, cu toate ca sistemul de sanatate din Romania se confrunta cu greutati, reusesc, prin efortul medicilor, sa ofere servicii de calitate romanilor si i-a laudat pe angajatii din spitale, afirmand ca sunt exemple de profesionalism, daruire si responsabilitate. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

Klaus Iohannis, mesaj pentru guvernanti: E nevoie rapid de masuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, mai multe spitale si cadre medicale in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu aceasta ocazie, seful statului a transmis un mesaj si catre.

Klaus Iohannis, primul discurs dupa anuntul despre Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, intr-o ceremonie care a avut loc la Cotroceni mai multi medici si.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Cum raspunde Klaus Iohannis cand este claxonat! - VIDEO

Intr-un clip filmat de la bordul unei masini, postat pe Trafictube, se observa cum un sofer il surprinde pe Klaus Iohannis in parcarea unui supermarket si il claxoneaza prompt, pentru ca primarul sa ii.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Robert Cazanciuc ii avertizeaza pe Klaus Iohannis: Va raspunde pentru ca nu a revocat-o pe Kovesi

Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a gresit ca nu a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de sef al DNA si va raspunde in fata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )