Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine sunt smecherii ce exporta romani in abatoarele din Germania

Antena3 Antena3,
Cine sunt smecherii ce exporta romani in abatoarele din Germania

Cel putin o mie de romani sunt infectati cu noul coronavirus in Germania, multi dintre ei la un abator Toennies din landul Renania de Nord-Westfalia. Lungul drum al macelarilor romani spre abatoarele din Germania trece prin esaloanele puterii politice locale din Romania, arata o ancheta facuta de jurnalistii Deutsche Welle. continuă pe Antena3

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

UE investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, in urma fraudei care a dus la insolventa companiei de plati Wirecard

Uniunea Europeana investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, BaFin, in urma unei fraude uriase descoperite la compania de plati Wirecard, care a dus la insolventa acesteia, decizie care pune Berlinul intr-o situatie stanjenitoare cu cateva zile inainte de preluarea presedintiei rotative a UE, transmite Reuters, citata de news. ro. Wirecard a solicitat joi intrarea in insolventa, din cauza unor datorii de aproape 4 miliarde de dolari, cazul fiind unul dintre cele mai mare scandaluri corporative din Germania, iar BaFin este criticata in tara si in strainatate pentru ca nu a descoperit problemele mai devreme.

Ion Tiriac intervine in scandalul celor 1.000 de romani infectati la abatorul din Germania. Descoperirea facuta de miliardar

Ion Tiriac a sarit, sambata, in apararea magnatului neamt Clemens Tonnies, proprietarul imensului abator acuzat ca, din cauza conditiilor precare de munca si de cazare, a favorizat aparitia unui focar COVID-19 in apropiere de Dortmund.

Exclusiv! Marturii din Iadul romanilor care muncesc la abatorul din Germania

Antena 3 a prezentat imagini exclusive din iadul romanilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectati cu coronavirus sunt tinuti in aceleasi apartamente cu cei sanatosi si nimeni nu se intereseaza de soarta lor. Romanii sunt nevoiti sa isi cumpere singuri mancare si produse de igiena.

UE investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania,care a dus la insolventa companiei Wirecard

Uniunea Europeana investigheaza autoritatea de supraveghere financiara din Germania, BaFin, in urma unei fraude uriase descoperite la compania de plati Wirecard, care a dus la insolventa acesteia, decizie care pune Berlinul intr-o situatie stanjenitoare cu cateva zile inainte de preluarea presedintiei rotative a UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )