Libnet.ro
UNICEF

15:15

Exclusiv! Marturii din Iadul romanilor care muncesc la abatorul din Germania

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Marturii din Iadul romanilor care muncesc la abatorul din Germania

Antena 3 a prezentat imagini exclusive din iadul romanilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectati cu coronavirus sunt tinuti in aceleasi apartamente cu cei sanatosi si nimeni nu se intereseaza de soarta lor. Romanii sunt nevoiti sa isi cumpere singuri mancare si produse de igiena. continuă pe Antena3

Anunt de ULTIMA ORA din partea romanilor care vor produce vaccinul anti-COVID-19: Cand va fi gata

Primul vaccin impotriva SARS-COV-2 produs in Romania ar putea aparea pe piata de anul viitor. Cercetarile pentru dezvoltarea lui au intrat in linie dreapta in urma unui proiect comun intre institutele Oncogen si din Timisoara si Cantacuzino din Bucuresti.

Turcan: PSD inventeaza taxe, impozite si ii pedepseste pe cei care muncesc. PNL va apara cu toata forta cota unica de impozitare!

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca PNL va apara cu toata forta cota unica de impozitare, acuzand PSD si satelitii ca sunt praf economic, iar social-democratii inventeaza taxe si impozite, taxandu-i astfel pe romanii care muncesc.

Arafat: Am evitat un dezastru ca in Italia Am pierdut o parte din populatia Romaniei care nu mai da credibilitate autoritatii

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, sustine ca Romania a evitat un dezastru precum cel din Italia, in care medicii au ales intre cei care scapa de coronavirus si cei pe care nu ii pot salva. Potrivit acestuia, tinerii cred ca este vorba de o gluma, dupa ce au auzit medici spunand ca e o simpla gripa: Am pierdut o parte din populatia Romaniei care nu mai da credibilitate autoritatii.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )