Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine sunt vedetele din Romania care candideaza la alegerile parlamentare. Surprize mari pe lista

Playtech Playtech,
Cine sunt vedetele din Romania care candideaza la alegerile parlamentare. Surprize mari pe lista

Vedetele au luat cu asalt sfera politica. Actori si cantareti care s-au dedicat publicului zeci de ani, toti sunt pregatiti acum sa schimbe macazul in viata profesionala. Domeniu interesant cu idei benefice sau o sursa sigura de venit in aceste vremuri, artistii au acceptat propunerile diferitor partide politice pentru a intra in cursa pentru alegerile . continuă pe Playtech

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Este oficial. Cine sunt persoanele de la care ne putem infecta imediat cu COVID-19. Din pacate, romanii practica zilnic acest obicei

Potrivit unor studii realizate de americani, cel mai mare factor de raspandire al noului coronavirus il reprezinta intalnirile cu persoanele apropiate si petrecerile private. in uma cu doua saptamani, autoritatile din Romania au interzis evenimentele private desfasurate in restaurante si locuri publice. Pentru a intelege mai bine fenomenul, un medic specialist de la Spitalul Militar explica .

Noi dispozitive Huawei lansate pe piata din Romania care faciliteaza interconectivitatea

In cadrul conferintei Huawei Developers Conference, Huawei a anuntat o serie de produse care s-au alaturat ecosistemului incepand cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro si HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate,.

Ministerului Economiei anunta lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a anuntat azi lansarea oficiala a Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania, care cuprinde peste 160 de lacasuri de cult din judetele Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Suceava, Neamt si Mehedinti.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

E oficial: cand incepe vaccinarea impotriva virusului. Cine sunt primii oameni injectati

Cosmarul multora dintre noi nu va mai dura atat de multe pe cat credeam. Cand urmeaza sa inceapa vaccinarea si ce spun specialistii? Care vor fi primii oameni injectati cu asteptatul antidot? Cand incepe vaccinarea impotriva virusului din China? Anuntul mult asteptat a fost facut de catre Guvernul Marii Britanii. Vaccinarea impotriva virusului incepe chiar .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul copil lui Maia Morgenstern

De-a lungul timpului, celebra actrita, Maia Morgenstern a avut mai mult relatii, dintre care au rezultat trei copii, care ii mostenesc frumusetea. Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul.

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )