Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi dispozitive Huawei lansate pe piata din Romania care faciliteaza interconectivitatea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi dispozitive Huawei lansate pe piata din Romania care faciliteaza interconectivitatea

In cadrul conferintei Huawei Developers Conference, Huawei a anuntat o serie de produse care s-au alaturat ecosistemului incepand cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro si HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate,. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt vedetele din Romania care candideaza la alegerile parlamentare. Surprize mari pe lista

Vedetele au luat cu asalt sfera politica. Actori si cantareti care s-au dedicat publicului zeci de ani, toti sunt pregatiti acum sa schimbe macazul in viata profesionala. Domeniu interesant cu idei benefice sau o sursa sigura de venit in aceste vremuri, artistii au acceptat propunerile diferitor partide politice pentru a intra in cursa pentru alegerile .

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Julius Meinl aduce pe piata din Romania gama de capsule 100% biodegradabile

Julius Meinl aduce pe piata din Romania prima sa gama de capsule 100% biodegradabile. Aceasta vine cu o inovatie in ceea ce priveste componenta din corpul capsulei: biopolimer compostabil.

Ministerului Economiei anunta lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a anuntat azi lansarea oficiala a Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania, care cuprinde peste 160 de lacasuri de cult din judetele Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Suceava, Neamt si Mehedinti.

Bianca Dragusanu desfiinteaza o vedeta din Romania: O cartita disperata. Scandal in premiera intre cele doua

Bianca Dragusanu tuna si fulgera! Cunoscuta fosta asistenta de televiziune ingroapa imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a socat pe fanii care n-au inteles in prima faza ce ar putea avea acestea de impartit. Bianca Dragusanu: O cartita disperata. Iubita lui Bodi desfiinteaza o vedeta de la noi Scandal neasteptat intre doua .

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )