Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a transformat Uniunea Europeana intr-un cosmar?. Romania, de vina pentru Brexit. Campanie lansata de un olandez cu origine maghiara in Eindhoven (FOTO)

B1 B1,
Cine a transformat Uniunea Europeana intr-un cosmar?. Romania, de vina pentru Brexit. Campanie lansata de un olandez cu origine maghiara in Eindhoven (FOTO)

Mai multe postere prin care se sugereaza faptul ca Romania ar fi de vina pentru asa-zisa a destramarii Uniunii Europene au aparut in orasul olandez Eindhoven. Pozele cu aceste postere s-au. continuă pe B1

Scotia ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a declarat duminica, intr-un interviu, ca Parlamentul scotian ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza The Independent.

BREXIT. Statele Unite, avertisment pentru Uniunea Europeana

Secretarul de stat american John Kerry a avertizat luni Uniunea Europeana cu privire la pericolul unei abordari pline de razbunare in urma deciziei Marii Britanii de a parasi blocul.

Inalt oficial german: Scotia independenta este binevenita rapid in Uniunea Europeana

Scotia independenta ar fi binevenita in Uniunea Europeana, declara Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Camera inferioara a Parlamentului german. Uniunea Europeana inseamna in prezent 28 de state, asa ca ma astept la un referendum in Scotia, care sa fie un succes, afirma oficialul german, citat de Le Figaro.

Brexit: Ce spun oficialii Grupului Vodafone despre implicatiile retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Consecintele politice si economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana fac obiectul unei analize externe Vodafone, acum, cand electoratul a ajuns la o decizie, au transmis pentru HotNews. ro oficialii grupului britanic Vodafone. In ceea ce priveste implicatiile pentru Vodafone, operatiunile noastre din fiecare tara functioneaza ca entitati de sine statatoare pregatite sa se adapteze la o gama larga de conditii locale. Dupa cum am mai spus inainte de referendum, ramanem hotarati sa sprijinim utilizatorii nostri din Marea Britanie indiferent de deznodamant, acum si in viitor. Este prea devreme sa ne formam o opinie asupra implicatiilor referendumului pentru sediul central al Grupului, au mai precizat acestia.

Brexit. Zece modalitati de oficializare a divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana

Impasul dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) legat de ceea ce urmeaza dupa referendumul din 23 iunie, cand britanicii au votat pentru iesirea din blocul comunitar, lasa deschise o serie de posibile scenarii, cateva dintre ele fiind prezentate luni de agentia de presa Reuters, relateaza Agerpres in pagina electronica.

David Cameron: Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei si restului lumii, a declarat premierul David Cameron in fata Parlamentului, reunit luni in sesiune dupa o pauza pentru referendumul care a decis Brexitul, scrie AFP.

BREXIT. Rasturnare de situatie! Londra ar putea sa nu declanseze niciodata iesirea din Uniunea Europeana

Regatul Unit ar putea sa nu declanseze niciodata iesirea sa din Uniunea Europeana, in pofida victoriei Brexit la referendumul de joia trecuta, a estimat duminica un diplomat european, citat de.

Analiza Le Monde: Ce se schimba concret dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana?

Marea Britanie a decis in cele din urma sa iasa din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani de apartenenta la blocul comunitar. Tabara pro-Brexit a castigat referendumul cu 51,9%, fata de 48,1%,.

George Soros: Votul britanicilor de a parasi Uniunea Europeana face ireversibila dezintegrarea blocului comunitar

Miliardarul George Soros a afirmat duminica dimineata ca votul britanicilor de a parasi Uniunea Europeana face aproape ireversibila dezintegrarea blocului comunitar, relateaza BBC.

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )