Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Bianca Andreescu Elise Mertens este duelul din sferturile de finala US Open asteptat cu sufletul la gura de iubitorii sportului alb. Partida este programata miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Europsort. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live video si . continuă pe Playtech

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Bianca Andreescu 19 ani, locul 15 WTA) a invins-o pe Karoline Wozniacki cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala la US Open. Sportiva canadiana de origine romana va juca impotriva americancei Taylor Townsend, care a eliminat-o pe Simona Halep in turul 2. Meciul este transmis in direct de postul de .

La ce ora se joaca meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend. Bibi ia revansa pentru Simona Halep

Meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, din optimile de finala ale turneului US Open, se joaca vineri dimineata 3 septembrie 2019), de la ora 4:00. Organizatorii pot schimba ora de start in functie de celelalte meciuri ale zilei. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in .

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Bianca Andreescu, dupa victoria cu Taylor Townsend: Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult

Bianca Andreescu 15 WTA) a reusit sa o invinga la US Open pe incomoda Taylor Townsend 116 WTA), calificandu-se in premiera in sferturile unui Grand Slam. Jucatoarea canadiana de origine romana a explicat la conferinta de presa care a fost planul de joc in meciul cu Townsend, precizand ca a incercat sa puna presiune chiar de la inceputul punctului cu serviciul sau cu returul. Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult, a spus Bianca.

Bianca Andreescu, la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA. Cum arata acum primele locuri

Bianca Andreescu este la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la US Open 2019. Bianca Andreescu, la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA Canadianca, prin ale caror vene curge sange de oltean, a inceput Grand Slam-ul .

Bianca Andreescu a eliminat-o pe cea care i-a fost calau Simonei Halep la US Open. Ce s-a intamplat in timpul meciului

Bianca Andreescu a scos-o din competitie pe Taylor Townsend. Cea din urma le-a eliminat pe Cirtea si Halep. in acest context, canadianca de origine romana s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de grand slam. Ce s-a petrecut, de fapt, in timpul meciului? Bianca Andreescu a eliminat-o pe Taylor Townsend. Ce s-a petrecut in .

Bianca Andreescu o poate depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA daca va castiga US Open-ul

Bianca Andreescu 19 ani, nr. 15 WTA) a reusit o performanta extraordinara la US Open 2019. Jucatoarea din Canada de origine romana s-a calificat, marti dimineata, in sferturile de finala, dupa o victorie in fata americancei Taylor Townsend 23 ani, nr. 93 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2.

VIDEO US Open: Bianca Andreescu, in sferturi - A eliminat-o pe surprinzatoarea Taylor Townsend

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in premiera in sferturile unui Grand Slam, jucatoarea canadiana de origine romana trecand in optimile de la US Open de Taylor Townsend cea care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea).

US Open: Bianca Andreescu, victorie in doua seturi cu Wozniacki - Urmeaza duelul cu Taylor Townsend

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului US Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe daneza Caroline Wozniacki 19 WTA), scor 6-4, 6-4. Jucatoarea canadiana de origine romana va juca in meciul urmator cu americanca Taylor Tonwsend 116 WTA), cea care le-a eliminat, printre altele, pe Simona Halep si Sorana Cirstea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )