Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Bianca Andreescu 19 ani, locul 15 WTA) a invins-o pe Karoline Wozniacki cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala la US Open. Sportiva canadiana de origine romana va juca impotriva americancei Taylor Townsend, care a eliminat-o pe Simona Halep in turul 2. Meciul este transmis in direct de postul de . continuă pe Playtech

La ce ora se joaca meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend. Bibi ia revansa pentru Simona Halep

Meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, din optimile de finala ale turneului US Open, se joaca vineri dimineata 3 septembrie 2019), de la ora 4:00. Organizatorii pot schimba ora de start in functie de celelalte meciuri ale zilei. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in .

Bianca Andreescu, calificata in optimile US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat sambata pentru prima oara in o.

US Open: Bianca Andreescu, victorie in doua seturi cu Wozniacki - Urmeaza duelul cu Taylor Townsend

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului US Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe daneza Caroline Wozniacki 19 WTA), scor 6-4, 6-4. Jucatoarea canadiana de origine romana va juca in meciul urmator cu americanca Taylor Tonwsend 116 WTA), cea care le-a eliminat, printre altele, pe Simona Halep si Sorana Cirstea.

Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu. Mesaj dur pentru Taylor Townsend

Simona Halep ar putea fi razbunata de Bianca Andreescu, canadianca prin ale caror vene curge sange de oltean, in optimile US Open, unde va evolua, in aceasta noapte, impotriva lui Taylor Townsend. Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu Simona Halep si Sorana Carstea ar putea fi razbunate de Bianca Andreescu, pentru care urmeaza o a .

Bianca Andreescu defileaza la US Open, O va intalni in optimi pe Taylor Townsend, cea care le-a eliminat pe Halep si Cirstea

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 15 WTA) a invins-o, sambata, 6-4, 6-4, pe Caroline Wozniacki 19 WTA) si s-a calificat in optimile de finala ale US Open.

Sorana Cirstea, victima sigura in fata tancului Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!

Americanca Taylor Townsend continua aventura la US Open dupa meciul cu Sorana Cirstea disputat, sambata, in faza turului 3.

Bianca Andreescu fata in fata cu tancul american Taylor Townsend

Cel mai asteptat meci al zilei de luni la US Open le va aduce fata in fata pe Bianca Andreescu si Taylor Townsend.

DigiSport: VIDEO Taylor Townsend a facut o arena intreaga sa rada, dupa victoriile cu Halep si Cirstea. Raspuns savuros

Taylor Townsend este cosmarul romancelor la US Open. Dupa ce a eliminat-o in turul al doilea pe Simona Halep, jucatoarea din SUA a trecut si de Sorana Cirstea, scor 7-5, 6-2. Interesant este faptul ca in optimile de finala de la US Open, Taylor Townsend va juca impotriva Biancai Andreescu, jucatoare din Canada cu origini romanesti.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

US Open: Sorana Cirstea vs Taylor Townsend 5-7, 2-6 Cirstea, eliminata in turul trei - inca o victima a urcarilor la fileu ale americancei

Sorana Cirstea 106 WTA) nu a avut nici ea solutia pentru jocul americancei Taylor Townsend 116 WTA), care s-a impus cu 7-5, 6-2 si a obtinut in premiera calificarea in optimile unui turneu de Grand Slam. Sorana a inceput mai bine meciul, a condus cu 2-0 si 3-1, insa jocul sau a fost descompus putin cate putin de urcarile dese la fileu ale adversarei. La scorul de 5-5, Townsend a bifat doua game-uri albe si si-a adjudecat primul set. in mansa secunda, jocul a curs intr-o singura directie, romanca fiind depasita categoric.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )