Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine transmite la TV meciul Islanda Romania, barajul pentru calificarea la Euro 2020

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Islanda Romania, barajul pentru calificarea la Euro 2020

Romania joaca astazi una dintre cele mai importante partide din ultimii ani. Va infrunta Islanda, la Reykjavic, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea, in ciuda faptului ca a fost mutata pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Calificarea la turneul final continental este un obiectiv foarte important, Romania fiind . continuă pe Playtech

Islanda - Romania 2-1. Nationala lui Radoi, fara sanse in fata nordicilor. EURO va fi gazduit la Bucuresti fara tricolori

UPDATE 23:38- Romania a pierdut cu 2-1 in fata Islandei, in urma unei partide in care jocul Romaniei nu a dat mari sperante. Gylfi Sigurdsson a reusit dubla pentru gazde, in minutele 16 si 35, iar.

Arbitru de top la Islanda - Romania. Meciul va beneficia de VAR

UEFA l-a delegat pe slovenul Damir Skomina sa imparta dreptatea la meciul Islanda - Romania, programat joi seara, de la 21:45, in semifinalele barajului din Liga Natiunilor pentru EURO 2020.

Islanda - Romania: 3 ponturi la pariuri propuse pentru marele meci

Partida programata pe stadionul stadionul Laugardalsvollur este prilej perfect pentru pariori pentru a trai si mai intens adrenalina. Iata mai jos selectate cateva dintre cele mai interesante cote pentru pariuri online pe meciul Islanda - Romania, ponturi care merita toata atentia.

Islanda Romania cu spectatori

Barajul din Liga Natiunilor pentru calificarea la EURO 2020 se va disputa in cele din urma cu spectatori in tribune.

EXCLUSIV 7 oameni de fotbal au dat verdictul pentru Islanda Romania. Unul singur i-a contrazis pe ceilalti

Pandemia de coronavirus a lovit puternic in aceste zile fotbalul islandez, astfel ca partida cu Romania din semifinalele barajului pentru Euro 2020 este ultima acceptata de autoritati! Partida dintre Islanda si Romania se va disputa astazi, de la ora 21:45 si se va putea vedea in direct si pe Pro Tv. 7 oameni de fotbal .

Islanda Romania 2-1 live stream online in play-off Euro 2021. Maxim inscrie dintr-un penalty acordat de VAR. Sigurdsson a dat o dubla

Min. 80: Keseru ii ia locul lui Maxim. Tricolorii au mai cerut un penalty, pentru un hent, dar nu s-a acordat. Min. 73: Golul din penalty ramane singurul sut pe poarta al tricolorilor. Min. 63: GOOOOOOL ROMANIA!!! Maxim transforma fara emotii lovitura de pedeapsa. Min. 62: Se acorda lovitura de pedeapsa pentru Romania, cu VAR, .

Islanda - Romania: Mirel Radoi a anuntat primul 11. Camora, printre titulari

Cu aproximativ o ora inainte de startul partidei Islanda - Romania, din play-off-ul de calificare la.

FRF, rupta de realitate: Islanda - Romania se joaca, joi, cu spectatori! Anuntul oficial

Intr-o interventie la Digi Sport, luni seara, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal FRF) a anuntat ca barajul de calificare pentru Euro 2020 se va disputa fara spectatori. Realitatea e alta.

Islanda Romania, meciul unei natiuni

In aceasta seara, nationala de fotbal a Romaniei da piept cu Islanda in semifinala barajului de cali.

ISLANDA - ROMANIA Semifinala cu multiple semne de intrebare

Meciul din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, dintre Islanda si Romania, a stat in permanenta sub semnul intrebarii. Amanata de mai multe ori pe motiv de pandemie, initial trebuia sa se dispute in luna martie, partida, care va incepe in aceasta seara la ora 21. 45, a livrat mai multe dubii chiar si in ultimele ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )