Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua joi, de la ora 15:00, cu Elina Svitolina Ucraina, 8 WTA), in semifinalele turneului de la Wimbledon, potrivit programului anuntat de organizatori. Partida se va disputa pe Terenul Central si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. A saptea semifinala pentru sportiva din Romania

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolinaeste prima semifinala a zilei de laWimbledonsi se va desfasura, azi, incepand cu ora 15:00, pe Teren.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

Ca o adevarata atleta. Cat a alergat Simona Halep in primul set al meciului cu Shuai Zhang

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe Elina Svitolina, din Ucraina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )