Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Playtech Playtech,
Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la . continuă pe Playtech

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial.

Val de ironii dupa ce Dancila a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep: Stiti macar in ce tara se tine Wimbledon-ul?

Felicitarile pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dancila, au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii intreband-o ironic daca Liviu Dragnea a vazut si el meciul sau daca victoria Simonei era in programul de guvernare.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina .

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua joi, de la ora 15:00, cu Elina Svitolina Ucraina, 8 WTA), in semifinalele turneului de la Wimbledon, potrivit programului anuntat de organizatori. Partida se va disputa pe Terenul Central si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )