Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, calificata in turul secund la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, calificata in turul secund la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al Australian . continuă pe România Liberă

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Sorana Cirstea, calificata in turul secund la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open,.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

Simona Halep, inaintea debutului - Darren Cahill, antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri

Nu a mai ramas mult timp pana cand Simona Halep va debuta la Australian Open. Meciul cu Jennifer Brady din runda inaugurala va avea loc marti, nu inainte de ora 10:00 LiveText pe HotNews. ro). Campioana de la Wimbledon este vazuta printre favoritele la castigarea competitiei, iar unul dintre punctele forte il reprezinta, conform expertilor Eurosport, revenirea lui Darren Cahill: antrenorul care practic a invatat o jucatoare sa castige Slam-uri.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, marti, la Melbourne, pe americanca Jennifer Brady, cu 7-5 5), 6-1.

Halep, debut spectaculos la Australian Open: Simona a facut un prim set formidabil si e in turul II

Simona Halep 3 WTA) s-a luptat admirabil, a salvat trei mingi de set, si a intors soarta unei partide in care, la un moment dat, Jennifer Brady 49 WTA) parea ca face legea pe teren.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Declaratia care pune o tara intreaga pe jar. Simona Halep recunoaste ca o doare incheietura, dupa cazatura din primul set cu Brady de la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a marturisit ca o doare putin incheietura, dupa meciul cu Jennifer Brady din primul tur de la Australian Open. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a lumii.

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )