Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine se trezeste de dimineata minte mai mult

Adevărul Adevărul,
Cine se trezeste de dimineata minte mai mult

Cei care sar din pat plini de energie dis-de-dimineata sunt predispusi, intr-o mai mare masura, sa minta si sa insele pe parcursul unei zile. continuă pe Adevărul

Cine se trezeste de dimineata, minte mai mult

Cei care sar din pat plini de energie dis de dimineata sunt predispusi, intr-o mai mare masura, sa minta si sa insele pe parcursul unei zile.

VIDEO Traian Basescu: Il propun pe Dacian Ciolos comisar european, nu am nevoie de mandat de la premier. / Ponta nu a fost niciodata pregatit la consultari, s-ar putea sa decid sa fac publice toate intalnirile./ Mi-ar fi convenit mai mult daca premierul

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1 Tv, despre legea privind reducerea CAS, afirmand ca Realitatea este ca ei Guvernul - n. red. ) nici acum nu stiu cum vor compensa deficitul la fondul de pensii. Problema este de unde se iau banii. Am vazut si abordarea de ce nu le-a dat presedintele solutii. Sigur ca solutii pot fi, depinde care este impactul. Seful statului a mai declarat ca Mie mi-ar fi convenit mai mult daca venea cu Gherghina, nu stiu de ce a venit cu doamna ministru. Premierul a sacrificat-o pe doamna Petrescu, n-as putea sa fac asa ceva nici unui barbat si cu atat mai putin unei femei. Traian Basescu a spus ca nu exclude posibilitatea de a da publicitatii mai multe inregistrari. De asemenea, seful statului, care pleaca miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de comisar european, el subliniind ca nu are nevoie de mandat de la premier pentru acest lucru.

Actionarii Espirito Santo, dispusi sa injecteze mai mult capital in banca

Banca Centrala a Portugaliei a anuntat, ieri, ca actionarii Banco Espirito Santo SA BES), a doua banca majora din tara, sunt interesati sa injecteze mai mult capital in aceasta institutie, dupa ce una dintre companiile din grupul Espirito Santo nu a reusit sa-si achite o datorie pe termen scurt.

Proaspat absolvent de Medicina: Am fost ignorati de cei care trebuiau sa ne invete

Experienta de student la medicina nu a fost una prea placuta, scrie Ioana Mocanu, unul dintre proaspetii absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Tanarul medic povesteste despre atmosfera in care sunt educati viitorii medici ai Romaniei: inca din primul an, unii profesori au tinut sa ne aduca la cunostinta faptul ca suntem prosti. Apoi, de-a lungul anilor, jignirile si lipsa de respect fata de studenti nu au contenit. De multe ori am fost pur si simplu ignorati de cei care trebuiau sa ne invete.

FOTOGALERIE Pe retele de socializare si in presa de satira au aparut mai multe imagini care au parodiat intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu pe tema CAS

Dupa ce Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu, Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, pe tema reducerii CAS, in care premierul a parut in mai multe randuri vizibil incurcat, iar ministrul Finantelor nu a putut explica de unde se va acoperi deficitul de 5 miliarde produs dupa reducerea CAS, pe retele de socializare si in presa de satira au aparut mai multe imagini care au parodiat intalnirea.

Studiu: Cei care au caini par cu 10 ani mai tineri

Persoanele care au ca animal de companie un caine par cu 10 ani mai tinere, arata un studiu al cercetatorilor britanici, citat de Huffington Post.

Ionut Lupescu, printre cei care l-au desemnat pe Messi Balonul de Aur de la CM de Fotbal din Brazilia

Ioan Angelo Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, s-a numarat printre cei 13 membri ai Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care au votat pentru desemnarea argentinianului Lionel Messi drept cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala din Brazilia, informeaza presa internationala.

Adecco: Pozitiile temporare, solutie pentru cei care au picat BAC-ul

Compania de recrutare Adecco propune doua solutii pentru elevii care au picat examenul de Bacalaureat: angajarea pe pozitii temporare si/sau posibilitatea de practica in cazul inscrierii la scoli postliceale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )