Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine e si unde lucreaza sotia lui Mugur Mihaescu. Actorul si Rodica sunt impreuna de peste 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Cine e si unde lucreaza sotia lui Mugur Mihaescu. Actorul si Rodica sunt impreuna de peste 20 de ani

E cunoscut de ani de zile de publicul larg, dar familia nu si-a expus-o la TV, a fost discret cu viata personala. Mugur Mihaescu si-a intemeiat in urma cu mai bine de 20 de ani familia pe care si-a dorit-o, are o sotie frumoasa si o fiica de care e mandru. continuă pe Adevărul

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un .

Cum s-a pus Mugur Mihaescu cu Ceausescu in 1988. E incredibil ce a urmat

Mugur Mihaescu a lansat, luni seara, la Antena 3, un nou atac deosebit de dur la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament. Acesta le-a cerut liderilor USR-PLUS, Dan Barna si USR-PLUS sa-l excluda din partid pe Iulian Bulai.

Mugur Mihaescu, cearta in direct cu Iulian Bulai, in scandalul TVR: Sa-ti fie rusine! Vai de steaua voastra de comunisti. Du-te, ba, dispari!

Mugur Mihaescu a avut cateva replici acide, duminica seara, la Antena 3, in emisiunea Decisiv, dupa ce Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament a cerut o intalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR. intr-o interventie in direct la Antena3, deputatul a reclamat ca TVR a difuzat o bascalie trista, care submineaza si isi bate joc de toata ideea de masuri de protectie impotriva pendemiei, pe bani publici.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )