Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Playtech Playtech,
Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un . continuă pe Playtech

Mugur Mihaescu, cearta in direct cu Iulian Bulai, in scandalul TVR: Sa-ti fie rusine! Vai de steaua voastra de comunisti. Du-te, ba, dispari!

Mugur Mihaescu a avut cateva replici acide, duminica seara, la Antena 3, in emisiunea Decisiv, dupa ce Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament a cerut o intalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR. intr-o interventie in direct la Antena3, deputatul a reclamat ca TVR a difuzat o bascalie trista, care submineaza si isi bate joc de toata ideea de masuri de protectie impotriva pendemiei, pe bani publici.

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul .

Cum s-a pus Mugur Mihaescu cu Ceausescu in 1988. E incredibil ce a urmat

Mugur Mihaescu a lansat, luni seara, la Antena 3, un nou atac deosebit de dur la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament. Acesta le-a cerut liderilor USR-PLUS, Dan Barna si USR-PLUS sa-l excluda din partid pe Iulian Bulai.

Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Omul batut de Anamaria Prodan este acum acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. Dan Alexa, acuzat de un fotbalist de-al sau de relatii cu lumea interlopa. Cine este acuzatorul Lumea fotbalului romanesc este in fierbere dupa ce s-a aflat .

Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

2020 a fost un an greu pentru multi romani, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tacerea si ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezenta lui Adrian Brancoveanu, iubitul ei. Andreea Marin rupe tacerea despre iubitul ei Vedeta TV, care .

Madalina Ghenea rupe tacerea despre relatia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocatii au actionat deja

Madalina Ghenea clarifica totul! Celebrul model vine cu primele marturii despre relatia pe care o are cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce spune despre povestea de iubire pe care presa italiana a scris ca o traieste alaturi de sportivul care este cu 12 ani mai tanar decat ea? Madalina Ghenea, marturii despre relatia dintre ea si .

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi .

Revelionul TVR, caracterizat drept grotesc. Iohannis, interpretat spunand:in 2021, tre sa fii tare bou sa mai stai inchis in casa! VIDEO

Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, acuza TVR ca a transmis un spectacol grotesc de Revelion si ca a instigat la nerespectarea regulilor de protectie anti-coronavirus. Spectacolul TVR din seara dintre ani a continut momente vulgare si ironii la adresa autoritatilor si a celor care respecta masurile anti-COVID. Emisiunea a fost urmarita de peste jumatate de milion de romani.

Scandal in Parlament dupa Revelionul TVR! Iulian Bulai: TVR1 a avut de Revelion un program plin de bascalie la adresa a tot ce inseamna pandemie

Presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, Iulian Bulai, a anuntat duminica pe Facebook ca a convocat reprezentantii CNA, dupa programul de Revelion realizat de Televiziunea Romana care a starnit un val de critici. Mai mult, acesta solicita schimbarea din functie a Doinei Gradea, Directorul TVR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )