Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pe cine au votat bucurestenii drept cea mai buna varianta la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Pe cine au votat bucurestenii drept cea mai buna varianta la Primaria Capitalei

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de catre CURS, pe un esantion reprezentativ pentru populatia. continuă pe România Liberă

EuCham clasifica Estonia drept cea mai buna tara pentru afaceri din Europa emergenta

In timp ce multe dintre tarile emergente din Europa au devenit in ultimii ani locuri in care se fac mai usor afaceri, acestea raman in urma in comparatie cu zonele din nordul si vestul continentului.

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a spus ca este onorata sa detina acest titlu, dar a recunoscut ca, totusi, nu stie daca ea e cea mai buna alegere in acest sens.

CIORBA DE BURTA. Cum sa faci cea mai buna ciorba de burta. SECRETELE a cinci chefi

Iata o selectie a celor mai delicioase retete de ciorba de burta, preferata multor romani. Ciorba de burta Reteta 1 Ingrediente 1. 2 kg burta vita prefiarta 1 os vita 1 12 morcovi 1 gulie 2 radacini.

Adrian Petre la FCSB: Cea mai buna decizie pentru cariera mea

Internationalul roman de tineret Adrian Petre a semnat cu FCSB si va juca pentru noua echipa din playoff.

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

Sunt Mirela Retegan si, de cinci ani, am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor!Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania!Adopta o mama!.

Un jandarm botosanean a obtinut cea mai inalta distinctie a armatei americane pentru aliati. A servit in Afganistan

Un ofiter de jandarmi din Botosani a primit cea mai inalta distinctie militara americana destinata trupelor aliate. Botosaneanul a servit in Afganistan instruind inclusiv politisti afgani pentru mentinerea pacii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )