Libnet.ro
UNICEF

06:45

EuCham clasifica Estonia drept cea mai buna tara pentru afaceri din Europa emergenta

Hotnews Hotnews,
 EuCham clasifica Estonia drept cea mai buna tara pentru afaceri din Europa emergenta

In timp ce multe dintre tarile emergente din Europa au devenit in ultimii ani locuri in care se fac mai usor afaceri, acestea raman in urma in comparatie cu zonele din nordul si vestul continentului. continuă pe Hotnews

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a spus ca este onorata sa detina acest titlu, dar a recunoscut ca, totusi, nu stie daca ea e cea mai buna alegere in acest sens.

Betano sustine olimpicii romani si a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai buna luptatoare a Romaniei. impreuna spre Tokyo 2020!

Din februarie 2020 declaram pe propria raspundere ca ne luptam de la egal cu oricine. Pentru ca Betano, operator desemnat cea mai buna platforma mobila la EGR Awards 2019, a devenit partenerul oficial al Alinei Vuc, vicecampioana mondiala la lupte libere in 2019 si una dintre marile sperante ale Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Distributia pe lant sau cea pe curea? Care e cea mai buna varianta

Asa cum stim, orice automobil are un motor care, printre numeroasele piese componente, functioneaza cu ajutorul unei curele sau lant de distributie. Ce inseamna asta? Lantul sau cureaua de distributie este piesa componenta a motorului care are rolul de a sincroniza vilbrochenul cu axele cu came. Care varianta este mai buna: distributia pe lant sau .

Horoscop 13 februarie. Taurii se feresc de barfa, Leii nu sunt in cea mai buna forma

Horoscopul zilei -13 februarie 2020.

Project A, poate cea mai buna alternativa la Counter-Strike: Global Offensive: de ce este special

Intr-o perioada in care majoritatea jocurilor noi isi iau inspiratie din titluri existente, Riot Games a facut publice primele detalii despre Project A, o alternativa la CS:GO. Counter-Strike.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 FEBRUARIE Crestere de 0,79% pentru BET-FI, cea mai mare dintre indicii analizati

Cu un avans de 0,79%, in intervalul 4 - 11 februarie, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), bifeaza cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) avute in vedere, in perioada mentionata.

Cantareata Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a declarat joi, la o conferinta de presa, ca este onorata sa detina acest titlu si ca, din aceasta ipostaza, este posibil sa sustina demersul prin postari online. Noua ambasadoare a devenit tinta ironiilor pe mediile de socializare.

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa Ungaria, in ultimul trimestru al anului 2019, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor la 1. 000 locuitori din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )