Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine vrea fonduri europene pentru proiecte neagricole in mediul rural poate depune cererea de joi

România Liberă România Liberă,
Cine vrea fonduri europene pentru proiecte neagricole in mediul rural poate depune cererea de joi

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) deschide in perioada 28 iulie - 30 noiembrie 2016 o noua sesiune anuala de depunere a proiectelor de investitii pentru submasurile din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2020 prin care sunt finantate proiectele de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural, suma alocata fiind de 158 milioane de euro, pprecizeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

PNDR 2016: Cum se acceseaza fondurile europene destinate afacerilor neagricole din mediul rural

Incepand de joi, 28 iulie, ora 9. 00, si pana la data de 30 noiembrie, ora 16. 00, agricultorii pot depune cereri de finantare in cadrul a doua submasuri din Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR), prin care UE aloca bani nerambursabili pentru proiecte de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural.

Sesiune importanta PNDR 2016: fonduri de pana la 200.000 de euro pe proiect pentru afaceri neagricole in mediul rural

Agricultorii vor putea depune, de joi, cereri de finantare in cadrul a doua submasuri, din Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2020, prin care UE aloca bani nerambursabili pentru proiecte de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural.

Afaceri cu fonduri europene: Finantare de pana la 200.000 de euro pe proiect pentru business-uri in mediul rural

Programul National de Dezvoltare Rurala 2020 le ofera sansa agricultorilor de a depune cereri de finantare in cadrul a doua submasuri, prin care primesc bani europeni pentru proiecte de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural.

Afacere la sat cu fonduri europene

Cei care doresc sa porneasca sau sa dezvolte o afacere non-agricola in mediul rural pot obtine finantare europeana nerambursabila de pana la 200. 000 de euro. Proiectele se depun incepand cu 28 iulie si pana pe 30 noiembrie.

Fostul comisar european Michel Barnier, negociator al Comisiei Europene pentru Brexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit astazi pe francezul Michel Barnier pentru a conduce negocierile in numele executivului UE in vederea iesirii Marii Britanii din UE, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )