Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cineastii solicita Ministerului Culturii sa reanalizeze masurile luate

România Liberă România Liberă,
Cineastii solicita Ministerului Culturii sa reanalizeze masurile luate

Mai mult de 160 de cineasti si profesionisti din industrie fac apel la Ministrul Culturii sa reanali. continuă pe România Liberă

AGENTIILE DE PRESA: Masurile luate in Olanda au redus rata infectarilor

Masurile luate in Olanda pentru a limita raspandirea noului coronavirus au dus la injumatatirea ratei infectarilor, dar trebuie sa fie continuate pentru a fi cu adevarat eficiente, a declarat miercuri seful Institutului olandez de Sanatate Publica, Jaap van Dissel, informeaza Reuters.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

Presedintele filipinez indeamna politia si armata sa-i ucida pe cei care incalca masurile luate impotriva COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a amenintat pe cei care incalca masurile de izolare instituite in vederea unei opriri a raspandirii noului coronavirus ca risca sa fie ucisi prin impuscare si a subliniat ca orice maltratare a personalului medical este considerata o crima grava care nu va fi tolerata.

Ambasadorul SUA la Bucuresti elogiaza masurile luate de autoritatile romane si avertizeaza ca Huawei ne va pune in pericol libertatea

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a afirmat, la intalnirea anuala a membrilor Camerei de Comert Americane din Romania, ca Partidul Comunist Chinez s-ar folosi de moartea a mii de europeni pentru a inmana masti marca Huawei deghizate in donatii umanitare. Totodata, el a elogiatmasurile luate de autoritatile de la Bucuresti pentru a opri criza provocata de pandemia de coronavirus.

DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut cu peste 1, 7 miliarde euro, la finalul lunii martie, dupa masurile adoptate de banca centrala in contextul crizei Coronavirus.

USR solicita Ministerului Educatiei amanarea Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului pentru luna august

USR cere Ministerului Educatiei amanarea Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului pentru luna august sau septembrie, dar si ajustarea programelor pentru aceste examene prin eliminarea cunostintelor care nu au putut fi dobandite pana la data suspendarii cursurilor scolare.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )