Libnet.ro
UNICEF

22:30

DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA MASURILE LUATE IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUS Rezervele BNR au scazut cu peste 1,7 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut cu peste 1, 7 miliarde euro, la finalul lunii martie, dupa masurile adoptate de banca centrala in contextul crizei Coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Diego Godin (Inter), dezamagit de masurile luate in Serie A -Am fost expusi pana in ultimul moment

Fundasul uruguayan Diego Godin Inter Milano) s-a aratat dezamagit de masurile luate in Serie A pentru a evita raspandirea coronavirusului. Campionatul din Italia a fost suspendat la 9 martie, iar la trei zile distanta a fost depistat pozitiv primul jucator. Am fost expusi pana in ultimul moment, considera Godin.

AGENTIILE DE PRESA: Masurile luate in Olanda au redus rata infectarilor

Masurile luate in Olanda pentru a limita raspandirea noului coronavirus au dus la injumatatirea ratei infectarilor, dar trebuie sa fie continuate pentru a fi cu adevarat eficiente, a declarat miercuri seful Institutului olandez de Sanatate Publica, Jaap van Dissel, informeaza Reuters.

Ambasadorul SUA la Bucuresti elogiaza masurile luate de autoritatile romane si avertizeaza ca Huawei ne va pune in pericol libertatea

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a afirmat, la intalnirea anuala a membrilor Camerei de Comert Americane din Romania, ca Partidul Comunist Chinez s-ar folosi de moartea a mii de europeni pentru a inmana masti marca Huawei deghizate in donatii umanitare. Totodata, el a elogiatmasurile luate de autoritatile de la Bucuresti pentru a opri criza provocata de pandemia de coronavirus.

CORONAVIRUS |Epidemiologul Molnar Geza: Distantarea sociala ar trebui mentinuta pana la sfarsitul lunii aprilie

Epidemiologul clujean Molnar Geza a comentat situatia actuala si masurile luate in Romania pentru combaterea raspandirii virusului COVID-19. in opinia acestuia, restrictiile impuse de autoritati au fost.

DUPA MASURILE ADOPTATE PENTRU STOPAREA RASPANDIRII CORONAVIRUSULUI Cererea de titei din SUA, Europa si China a scazut cu circa 15-20 milioane bpd

Masurile adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus au redus cererea de titei in SUA, Europa si China cu aproximativ 15-20 milioane de barili pe zi bpd), a declarat, vineri, adjunctul ministrului rus al Energiei, Pavel Sorokin, la postul de televiziune RBC, transmite Reuters, conform Agerpres.

Xerox renunta la a mai cumpara HP, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Pandemia de coronavirus COVID-19 blocheaza o achizitie istorica in business-ul de tehnologie mondial: Xerox a anuntat ca renunta la a prelua HP, o companie cu venituri de 5 ori mai mari. Ce prezenta au cele doua companii in Romania?.

Comisia Europeana va propune un nou proiect de buget multianual pentru a face fata crizei coronavirus

Comisia Europeana va propune un nou proiect de buget multianual al UE pentru a face fata consecintelor economice ale pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata presedinta executivului european, Ursula von der Leyen, noteaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )