Libnet.ro
UNICEF

01:05

P Cinema in aer liber toata luna septembrie: Caravana Cinemobilul isi continua drumurile prin tara

Hotnews Hotnews,
 P Cinema in aer liber toata luna septembrie: Caravana Cinemobilul isi continua drumurile prin tara

Continua sezonul de proiectii de film in aer liber pentru Caravana Cinemobilul. in luna septembrie, locuitorii din regiuni diferite ale tarii se vor bucura de experienta unui cinematograf in aer liber la ei in oras. Aflat la cea de-a 5-a editie, Cinemobilul a ajuns vara aceasta in 43 de orase din 27 de judete ale tarii, oferindu-le oamenilor care nu au in mod obisnuit sansa vizionarii de filme in aer liber bucuria unor seri de film memorabile, alaturi de cei dragi. Peste 35,000 de persoane au participat pana acum la proiectiile Cinemobilul din acest sezon. Programul a inclus filme de animatie din ultimii 2 ani, publicul-tinta fiind copiii. continuă pe Hotnews

Programul saptamanii 3 - 8 septembrie la Cinema in aer liber pe Insula Artelor

HOROSCOP. Schimbarile pe care luna septembrie le va aduce pe plan sentimental

Septembrie 2019 va fi tornada, cand vine vorba de viata sentimentala, scrieYour Tango, potrivit jurnalul. ro. Pentru multi dintre noi, luna august a fost una plina de rabdare. in plus, a fost luna.

HOROSCOP pentru luna septembrie. Racii au parte de provocari, Pestii sunt cuprinsi de stari de anxietate

Trei semne zodiacale vor avea parte de o prima luna de toamna destul de dificila, dupa cum scrieElite Daily. Septembrie va incepe destul de relaxant pentru fiecare dintre noi, insa acest.

Ce au pregatit pentru public, pentru luna septembrie, artistii Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati

Deschiderea de stagiune, de duminica, 1 septembrie cand s-a jucat exceptionala piesa Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare) este urmata, pe parcursul primei luni de toamna, de alte sapte spectacole excelente, printre care si o premiera.

Un tramvai de pe linia 1 din Bucuresti, gazda a poeziei in luna septembrie

Organizatia nonguvernamentala Arta nu Musca, in parteneriat cu Primaria Capitalei si Societatea de Transport Bucuresti - STB SA, le ofera bucurestenilor ocazia de a citi si de a asculta poezie intr-un tramvai de pe linia 1, in perioada 10 septembrie -1 octombrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )