Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOROSCOP pentru luna septembrie. Racii au parte de provocari, Pestii sunt cuprinsi de stari de anxietate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru luna septembrie. Racii au parte de provocari, Pestii sunt cuprinsi de stari de anxietate

Trei semne zodiacale vor avea parte de o prima luna de toamna destul de dificila, dupa cum scrieElite Daily. Septembrie va incepe destul de relaxant pentru fiecare dintre noi, insa acest. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 3 SEPTEMBRIE. Berbecii primesc un avertisement in iubire, Balantele pot avea o zi minunata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru MARTI 3 septembrie 2019. Mercur si Marte sunt in conjunctie, ambele in Fecioara, respectiv cele doua planete sunt foarte aproape una de.

HOROSCOP pentru saptamana 2 - 8 septembrie 2019, cu Minerva. Berbecii merg intr-o noua directie, vineri e o zi perfecta

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 2 - 8 septembrie 2019. HOROSCOPCaracteristica saptamanii 2 8 seprembrie 2019. Prima saptamana din.

HOROSCOP DRAGOSTE 2 SEPTEMBRIE. Gemenii comunica excelent cu persoana iubita, Balantele se gandesc sa isi oficializeze relatia

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru LUNI 2 septembrie 2019. Aceasta saptamana dinamica aflata sub energia semnelor de pamant, in care sunt nu mai putin de 7 planete acum, are 11.

P Cinema in aer liber toata luna septembrie: Caravana Cinemobilul isi continua drumurile prin tara

Continua sezonul de proiectii de film in aer liber pentru Caravana Cinemobilul. in luna septembrie, locuitorii din regiuni diferite ale tarii se vor bucura de experienta unui cinematograf in aer liber la ei in oras. Aflat la cea de-a 5-a editie, Cinemobilul a ajuns vara aceasta in 43 de orase din 27 de judete ale tarii, oferindu-le oamenilor care nu au in mod obisnuit sansa vizionarii de filme in aer liber bucuria unor seri de film memorabile, alaturi de cei dragi. Peste 35,000 de persoane au participat pana acum la proiectiile Cinemobilul din acest sezon. Programul a inclus filme de animatie din ultimii 2 ani, publicul-tinta fiind copiii.

Ce au pregatit pentru public, pentru luna septembrie, artistii Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati

Deschiderea de stagiune, de duminica, 1 septembrie cand s-a jucat exceptionala piesa Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare) este urmata, pe parcursul primei luni de toamna, de alte sapte spectacole excelente, printre care si o premiera.

HOROSCOP 2 septembrie. Racii vor sa isi implineasca visurile. Scorpionii vor schimbari majore in viata lor

Horoscop2 septembrie Berbec Prima parte s zilei se anunta a fi una plina de romantism. Daca nu esti intr-o relatie, ai sanse sa cunosti pe cineva care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Racii sunt schimbatori, Varsatorii gandesc prea mult

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 4 SEPTEMBRIE 2019; astazi au loc alte doua aspecte astrale din cele 11 ale acestei saptamani iar dansul planetelor continua. Astazi, Soarele e in.

HOROSCOP. Schimbarile pe care luna septembrie le va aduce pe plan sentimental

Septembrie 2019 va fi tornada, cand vine vorba de viata sentimentala, scrieYour Tango, potrivit jurnalul. ro. Pentru multi dintre noi, luna august a fost una plina de rabdare. in plus, a fost luna.

HOROSCOP rune pentru 5 septembrie. Fecioarele au parte de unele blocaje, Varsatorii trebuie sa invete sa fie rabdatori

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 5 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ANSUZ : Runa Ansuz este cuvantul rostit al divinitatii. Runa.

HOROSCOP pentru saptamana 2-8 septembrie. Leii sunt plini de energie, Scorpionii au parte de un nou inceput in profesie

Iata horoscopul saptamanal 2-8 septembrie 2019, suntem in prima saptamana a toamnei 2019 care a inceput in forta gratie energiei recentei Luni Noi in Fecioara din 30 august ale carei efecte se manifesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )