Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un cioban a fost atacat de un urs la o stana din Brasov. Barbatul a fost gasit cu plagi muscate pe tot corpul, inconstient

Antena3 Antena3,
Un cioban a fost atacat de un urs la o stana din Brasov. Barbatul a fost gasit cu plagi muscate pe tot corpul, inconstient

Un barbat de 56 de ani a ajuns, luni seara, in stare grava, la spital, dupa ce a fost atacat de un urs la o stana din localitatea Comana de Sus. Conform purtatorului de cuvant al ISU Brasov, maior Ciprian. continuă pe Antena3

Un cioban din judetul Brasov este in stare foarte grava dupa ce a fost atacat de urs

Un cioban de la o stana din Comana de Sus, judetul Brasov, a fost atacat de un urs. Starea barbatului, ajuns la spital, este foarte grava, el avand plagi muscate pe tot corpul, transmite Mediafax.

Brasov: A fost atacat de urs! Anuntul facut de medici

De cateva zile, curg mesajele RO ALERT prin care Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta previne populatia de existenta ursilor. Din pacate, un barbat de 56 ani .

Un copil de sase ani in stare critica dupa ce a fost atacat de un caine. Micutul a fost scalpat in urma atacului

Un copil a fost dus in stare foarte grava la spital dupa ce a fost muscat in zona capului de cainele familiei. Micutul a fost dus initial la spitalul din Botosani dar mai apoi transferat la Iasi. Copilul a fost atacat chiar in curtea casei.

Soferul din Brasov a avut parte de surpriza vietii lui. Era la pompa si punea benzina cand a descoperit ceva revoltator

Un sofer din Brasov care detine o Dacia Sandero Stepway din 2019 a avut parte de supriza vietii. Acesta a constatat ca in rezervorul autoturismului incap 62 de litri, desi pe talonul masinii se mentioneaza o.

Un politist rutier din Brasov a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiului Brasov a fost retinut, luni, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de.

Politist rutier din Brasov, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiului Brasov a fost retinut, luni,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )