Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Un CIOBANESC german a fost CONCEDIAT pentru ca era prea PRIETENOS! Cum a ajuns caine VICE-REGAL (FOTO)

B1 B1,
Un CIOBANESC german a fost CONCEDIAT pentru ca era prea PRIETENOS! Cum a ajuns caine VICE-REGAL (FOTO)

Un patruped a fost concediat pentru dintr-un motiv incredibil: era mult prea prietenos cu oamenii. Oricat de mult si-ar fi dorit, un catelus foarte simpatic, care a fost numit Gavel a primit o veste nu tocmai. continuă pe B1

Un caine politist a fost concediat pentru un motiv incredibil. Ce facea acesta

Gavel, un caine ciobanesc german, care a fost recrutat de cand era mic pentru a se antrena sa devina caine politist, a fost concediat. Motivul a fost faptul ca acesta era prea.

Un catel a fost respins de Academia de Politie fiindca era prea sociabil, dar a fost primit in resedinta guvernatorului din Australia. Gavel poarta acum titlul de patruped viceregal (FOTO)

Un catel pe nume Gavel a fost eliminat de la Academia de Politie fiindca era prea sociabil si prietenos. Totusi, simpaticul patruped s-a mutat in resedinta oficiala a guvernatorului din Queensland,.

VIDEO Un exemplar al unui delfin alb, care face parte dintr-o specie rara numita delfinii lui Risso, a fost vazut pentru prima oara dupa mai multi ani

Delfinul lui Risso, o specie de delfin deosebita prin culoarea alba a pielii, a fost observat din nou in salbaticie, dupa aproximativ trei ani. Acest delfin a mai fost vazut in anul 2015, pe cand era inca pui, scrieiflscience. com.

Un primar din judetul Olt a fost achitat pentru abuz in serviciu. Si procurorii au luat, la ultimul termen, aceeasi hotarare

Primarul unei comune din judetul Olt a fost achitat, luni, de magistratii Judecatoriei Slatina, intr-un dosar in care era acuzat de abuz in serviciu, magistratii constatand ca fapta nu este prevazuta de legea penala.

Crima intr-un sat din Alba. Un barbat a fost ucis pentru o datorie

Un barbat in varsta de 48 de ani din satul Samiclaus din Alba a fost ucis in bataie de un alt barbat, potrivit adevarul. ro. Potrivit unor informatii oficiale, crima s-a produs dupa un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )