Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un primar din judetul Olt a fost achitat pentru abuz in serviciu. Si procurorii au luat, la ultimul termen, aceeasi hotarare

România Liberă România Liberă,
Un primar din judetul Olt a fost achitat pentru abuz in serviciu. Si procurorii au luat, la ultimul termen, aceeasi hotarare

Primarul unei comune din judetul Olt a fost achitat, luni, de magistratii Judecatoriei Slatina, intr-un dosar in care era acuzat de abuz in serviciu, magistratii constatand ca fapta nu este prevazuta de legea penala. continuă pe România Liberă

Fermierii din judetul Olt primesc 80 de milioane de euro pentru finatarea investitiilor

Directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), Adrian-Ionut Chesnoiu a participat in data de 9 mai 2017 la Conferinta Regionala Fondurile Europene pentru micii si tinerii fermieri, alaturi de presedintele Federatiei AGROSTAR, Stefan Nicolae, de deputatii Alexandru Stanescu si Dan Ciocan, precum si de Virgil Delureanu vicepresedintele Consiliului Judetean Olt), de Florin Ciobanu presedintele Asociatiei Tinerilor Fermieri din judetul Olt), potrivit unui comunicat de presa.

Crima intr-un sat din Alba. Un barbat a fost ucis pentru o datorie

Un barbat in varsta de 48 de ani din satul Samiclaus din Alba a fost ucis in bataie de un alt barbat, potrivit adevarul. ro. Potrivit unor informatii oficiale, crima s-a produs dupa un.

Trimis in judecata de proocurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, comisarul Virgil Popa a fost achitat

Comisarul Virgil Popa, trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta dupa ce ar fi primit aproape o mie de euro si o jumatate de tona de zahar de la un denuntator, a fost achitat de catre judecatorii Curtii de Apel Oradea. Initial, fostul comisarul din cadrul Garzii Financiare a fost condamnat de Tribunalul Bihor la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

ICCJ respinge cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita in dosarul fostului primar din Ploiesti

Magistratii instantei supreme au respins, luni, propunerea procurorilor DNA de emitere a unui mandat de arestare preventiva pentru omul de afaceri Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, potrivit surselor din presa.

Sebastian Ghita afla luni daca instanta suprema emite mandat de arestare pe numele sau, in dosarul in care acesta i-ar fi dat fostului primar din Ploiesti, Iulian Badescu, o casa, in schimbul finantarii din bugetul local a echipei de baschet Asesoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa decida, luni, daca emite, la solicitarea procurorilor DNA, mandat de arestare preventiva pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, informeaza News. ro.

UPDATE Instanta suprema a respins cererea procurorilor de arestare a lui Sebastian Ghita, in dosarul in care acesta i-ar fi dat fostului primar din Ploiesti, Iulian Badescu, o casa, in schimbul finantarii din bugetul local a echipei de baschet Asesoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, sa respinga solicitarea procurorilor DNA de a emite un mandat de arestare preventiva pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, informeaza News. ro.

iCCJ a anulat sentinta prin care un intreg sat din judetul Arad era retrocedat

Magistratii Curtii Supreme au anulat sentinta prin care intregul sat Nadas din judetul Arad fusese retrocedat, cu tot cu pasuni, fanete, padure si biserica, unor pretinsi mostenitori ai grofului Josif Grosz.

Un CIOBANESC german a fost CONCEDIAT pentru ca era prea PRIETENOS! Cum a ajuns caine VICE-REGAL (FOTO)

Un patruped a fost concediat pentru dintr-un motiv incredibil: era mult prea prietenos cu oamenii. Oricat de mult si-ar fi dorit, un catelus foarte simpatic, care a fost numit Gavel a primit o veste nu tocmai.

VIDEO. Alegeri in patria lui Liviu Dragnea: Fostul edil Emilian Marcusanu, condamnat penal pentru abuz in serviciu, a pierdut Primaria Olteni. Castigatoarea este tanara PMP-ista Violeta Ionescu, pe care Marcusanu o acuza ca e o racheta |REPORTAJ ROMANIA

In ciuda tuturor previziunilor, Emilian Marcusanu PSD) a pierdut alegerile in Olteni, judetul Teleorman. Noul primar este Violeta Ionescu PMP).

Cum puteai ajunge primar in Romania in 1990. Am fost ales prin ridicarea mainii intr-o sedinta la caminul cultural

Ioan Pasere este primar in localitatea maramureseana Stramtura de 17 ani. Pana in 2000, si-a trait viata la celalalt capat al tarii, in comuna Matasari, din judetul Gorj, unde a fost ales primar in 1990 printr-o procedura bizara, dar a refuzat functia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )