Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ciocnirea / Clash , un film tulburator despre Primavara Araba, este marele castigator al competitiei Cinepolitica 2017

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
 Ciocnirea / Clash , un film tulburator despre Primavara Araba, este marele castigator al competitiei Cinepolitica 2017

Ajuns la cea de-a sasea editie, Festivalul International de Film Cinepolitica si-a desemnat castigatorii duminica, 23 aprilie: productia Ciocnirea / Clash, regizata de Mohamed Diab, este marea castigatoare a Festivalului International de Film Cinepolitica. In timp ce documentarului Razboiul Regelui / The King Who Tricked Hitler, in regia lui Trevor Poots, i-a fost acordata o . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ciocnirea/ Clash, un film despre Primavara Araba, este marele castigator al competitiei Cinepolitica 2017

Ciocnirea/ Clash, un film despre Primavara Araba, regizat de Mohamed Diab, este marele castigator al Festivalului International de Film Cinepolitica, care s-a incheiat duminica, in timp ce documentarul Razboiul Regelui/ The King Who Tricked Hitler, in regia lui Trevor Poots, a primit o mentiune speciala.

Calin Popescu-Tariceanu, despre decizia CEDO: Este inca un avertisment pentru Romania

Calin Popescu Tariceanu a comentat decizia pilot data de CEDO privind conditiile de detentie din inchisorile romanesti si crede ca aceasta este un nou avertisment pentru tara.

Nadia Comaneci, despre Nastase: Ilie este un patriot si uneori spune lucruri pe care nu le crede cu adevarat

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat ca Ilie Nastase, care a avut iesiri nervoase la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, comportament care i-a atras suspendarea provizorie de catre ITF, este un patriot si uneori spune lucruri pe care nu le crede cu adevarat. Nastase va trebui sa suporte consecintele comportamentului sau, insa va trece peste orice, considera fosta sportiva.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )