Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ciolacu: Alegerile anticipate nu sunt oportune in acest moment

România Liberă România Liberă,
Ciolacu: Alegerile anticipate nu sunt oportune in acest moment

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca PSD a decis sa nu voteze noul. continuă pe România Liberă

Alegerile anticipate, vazute cu ochi rai de Tariceanu si Rares Bogdan

Alegerile anticipate despre care au vorbit atat presedintele Iohannis, cat si liderul USR, Dan Barna, nu sunt vazute insa cu ochi buni de o parte dinre cei care au votat pentru motiunea de.

Ponta: Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, spune ca va propune suplimentarea fondurilor necesare amenajarii de sectii de vot in diaspora, printr-o lege de rectificare, care sa treaca rapid prin Parlament. Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment, sustine el.

PNL sustine cu rezerva alegerile anticipate. Orban: Premierul va fi dat de PNL in persoana presedintelui formatiunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri la finalul consultarii cu presedintele Klaus Iohannis ca in cazul in care exista un acord politic pentru lansarea alegerilor anticipate, formatiunea sa este de acord. Daca nu se va ajunge la un acord, Orban afirma ca PNL este gata sa-si asume guvernarea cu acesta in pozitia de premier. Liderul liberal s-a ferit insa sa dea vreaun nume de ministru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )