Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ciolacu, atac la Guvernul Citu: Noua putere a dat deja cinci tepe uriase romanilor

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, atac la Guvernul Citu: Noua putere a dat deja cinci tepe uriase romanilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu critica luni, pe pagina sa de socializare Guvernul Citu pe care, il acuza ca saraceste 5,5 milioane de salariati si umileste peste 215. 000 de profesori. Totodata, liderul PSD sustine ca Executivul a condamnat IMM-urile si antreprenorii romani si ca a calcat in picioare Justitia. continuă pe Hotnews

Ciolacu continua asediul asupra Guvernului: in prima saptamana, noua putere a dat deja cinci tepe romanilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat luni un nou atac asupra guvernului Citu, pe care il acuza ca dupa numai o saptamana de guvernare, a dat deja cinci tepe uriase romanilor. Ciolacu aminteste de marirea pensiilor sau salariile profesorilor.

MARCEL CIOLACU: Noua putere a dat deja cinci tepe uriase romanilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu critica luni, pe pagina sa de socializare Guvernul Citu pe care, il acuza ca saraceste 5,5 milioane de salariati si umileste peste 215. 000 de profesori. Totodata, liderul PSD sustine ca Executivul a condamnat IMM-urile si antreprenorii romani si ca a calcat in picioare Justitia.

Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Citu: in prima saptamana a dat deja cinci tepe uriase

Nu a trecut mult timp de la inceperea noului an, caci liderul PSD a taxat dur actuala guvernare, in frunte cu Florin Citu. Acesta a adus in prim plan cinci tepe date romanilor de noul Guvern. Mai mult, Marcel Ciolacu declara ca Romania nu poate iesi din criza in care se afla, atata timp cat .

Ciolacu: in prima saptamana de guvernare, noua putere a dat deja cinci tepe romanilor. A promis prosperitate, dar ofera austeritate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca noua putere a dat romanilor cinci tepe uriase inca din prima saptamana de guvernare.

Guvernul Citu i-a infuriat pe sindicalisti! Doctorii, politistii, profesorii si pensionarii se pregatesc de proteste masive

Guvernul Citu a starnit furia sindicatelor, care ameninta cu proteste masive chiar din primele zile ale acestui an. Cei care deschid lista nemultumitilor sunt angajatii din domeniul sanitar. Ei contesta masurile fiscale adoptate de Guvern, la finalul lui 2020, masuri care le ingheata veniturile in anul 2021 la nivelul lunii decembrie a anului trecut.

Guvernul Citu, lovitura in noaptea de Revelion pentru romanii care vor sa isi cumpere apartamente

Piata imobiliara din Romania a incasat o lovitura neasteptata, chiar in noaptea de Revelion, fara ca decizia sa fie anuntata, atunci cand Guvernul condus de Florin Citu a amanat, prin OUG, cresterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95. 000 la 140. 000 de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2664 seconds )