Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ciolacu continua asediul asupra Guvernului: in prima saptamana, noua putere a dat deja cinci tepe romanilor

Adevărul Adevărul,
Ciolacu continua asediul asupra Guvernului: in prima saptamana, noua putere a dat deja cinci tepe romanilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat luni un nou atac asupra guvernului Citu, pe care il acuza ca dupa numai o saptamana de guvernare, a dat deja cinci tepe uriase romanilor. Ciolacu aminteste de marirea pensiilor sau salariile profesorilor. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Citu: in prima saptamana a dat deja cinci tepe uriase

Nu a trecut mult timp de la inceperea noului an, caci liderul PSD a taxat dur actuala guvernare, in frunte cu Florin Citu. Acesta a adus in prim plan cinci tepe date romanilor de noul Guvern. Mai mult, Marcel Ciolacu declara ca Romania nu poate iesi din criza in care se afla, atata timp cat .

Prognoza pe 2 saptamani: Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie; ulterior va intra intr-un proces de racire

Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie, in majoritatea regiunilor, insa ulterior va intra intr-un proces de racire, devenind normala din punct de vedere termic, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani, arata prognoza emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 4 - 17 ianuarie 2021, conform Agerpres.

MARIUS DUNCA, SENATOR PSD: Guvernul a dat cinci tepe romanilor in prima saptamana din acest an

Guvernul a dat romanilor, in prima saptamana din acest an, cinci tepe, uitand de promisiunile facute in campania electorala, a declarat, astazi, senatorul PSD Marius Dunca, liderul social-democratilor brasoveni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )