Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ciolacu: Ar fi cea mai mare greseala ca aceasta tragedie sa fie politizata. E un moment in care toate fortele politice trebuie sa se uneasca

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Ar fi cea mai mare greseala ca aceasta tragedie sa fie politizata. E un moment in care toate fortele politice trebuie sa se uneasca

Marcel Ciolacu a afirmat ca in acest moment ar trebui ca toate fortele politice sa se uneasca si sa semneze un pact pentru sanatate. Liderul PSD a adaugat ca ar fi o mare greseala ca tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt sa fie politizat. El a spus ca trebuie sa stim care este bugetul care va fi alocat in domeniul sanatatii. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Austria va intra intr-un lockdown total se inchid scolile si se restrictioneaza deplasarile. Carantina partiala n-a avut efectul asteptat, iar tara are cea mai mare rata de infectare la nivel mondial

Cu cea mai mare rata de infectare la nivel mondial in prezent, Austria intra intr-un lockdown total incepand de marti, saptamana viitoare, si pana pe 6 decembrie. Printre masurile ce vor fi instituite se nu.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

CORONAVIRUS |Italia a raportat cea mai mare rata a mortalitatii din 6 aprilie

Italia a raportat, in ultimele 24 de ore, 636 de decese cauzate de noul coronavirus, fata de 623 inregistrate in ziua precedenta si cea mai mare cifra din 6 aprilie, a declarat ministrul Sanatatii, Roberto Sp.

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

Seful Unitatii de Primiri Urgente de la Sibiu, a demisionat. Judetul are cea mai mare rata de infectare Covid-19

Autoritatile sanitare au confirmat ca demisia a fost depusa inca de miercuri si ca in cursul zilei de joi va fi numit un nou sef al UPU. Medicul demisionar nu a explicat public motivul pentru care a renuntat la functie, dar se pare ca ar avea legatura cu rata mare de infectare din judet.

AVERTISMENT DE LA CEA MAI MARE BANCA ELVETIANA: Nu va faceti iluzii de redresare economica, dupa gasirea unui vaccin impotriva Covid

Carl Tannenbaum, Northern Trust: Un vaccin impotriva Covid-19 nu va fi un stimul instantaneu pentru economia SUA * Richard McGuire, Rabobank: Mai este un drum lung de parcurs * Paul Dales, Capital Economics: Mostenirea economica a crizei va persista Anuntul facut de doua companii farmaceutice partenere la inceputul acestei saptamani legat de un vaccin eficient impotriva coronavirusului a fost primit cu bucurie de pietele globale, dar presedintele celei mai mari banci elvetiene, UBS Group AG, Axel Weber, a avertizat ca, si cu un astfel de vaccin, va dura ceva timp pana cand economia globala va reveni la nivelurile de dinaintea crizei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )