Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolacu ii cere lui Orban explicatii pentru gestionarea pandemiei si amanarea anului scolar

România Liberă România Liberă,
Ciolacu ii cere lui Orban explicatii pentru gestionarea pandemiei si amanarea anului scolar

Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se im. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu cere demisterea sefei DSP Bucuresti: Ministrul Nelu Tataru sa ia urgent masuri la caminul de batrani pentru a nu avea si mai multi morti

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere demiterea sefei Disrectiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, pe care o acuza de proasta gestionare a epidemiei de coronavirus. Ciolacu spune, totodata, ca sunt.

Marcel Ciolacu cere demiterea sefei DSP Bucuresti: Sa taca si sa nu faca nimic este o crima! Prostia ucide! Incompetenta ucide!

Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, ii cere lui Nelu Tataru sa o demita pe sefa DSP Bucuresti, Oana Nicolescu, pe care o face vinovata pentru situatia de la caminul de batrani din sectorul 1 si infectarea angajatilor DSP.

Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Mesaj de ultima ora pentru turistii care merg pe litoral din partea lui Ludovid Orban. Premierul le transmite sa respecte regulile de protectie nu doar ca sa nu se imbolnaveasca, ci si ca sa nu duca boala acasa celor dragi. Nu se pune problema unor masuri mai relaxate, dar nici nu ne dorim noi restrictii, adauga premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )