Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza pe 2 saptamani: Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie; ulterior va intra intr-un proces de racire

Hotnews Hotnews,
 Prognoza pe 2 saptamani: Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie; ulterior va intra intr-un proces de racire

Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie, in majoritatea regiunilor, insa ulterior va intra intr-un proces de racire, devenind normala din punct de vedere termic, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani, arata prognoza emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 4 - 17 ianuarie 2021, conform Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani: Vremea se va raci treptat.in ce zone sunt anuntate ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 4 ianuarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, regimul termic va caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data la inceputul intervalului de prognoza, apoi, vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata in majoritatea regiunilor.

Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Citu: in prima saptamana a dat deja cinci tepe uriase

Nu a trecut mult timp de la inceperea noului an, caci liderul PSD a taxat dur actuala guvernare, in frunte cu Florin Citu. Acesta a adus in prim plan cinci tepe date romanilor de noul Guvern. Mai mult, Marcel Ciolacu declara ca Romania nu poate iesi din criza in care se afla, atata timp cat .

MARIUS DUNCA, SENATOR PSD: Guvernul a dat cinci tepe romanilor in prima saptamana din acest an

Guvernul a dat romanilor, in prima saptamana din acest an, cinci tepe, uitand de promisiunile facute in campania electorala, a declarat, astazi, senatorul PSD Marius Dunca, liderul social-democratilor brasoveni.

Bitcoin a depasit pragul de 30.000 de dolari, pentru prima oara in istoria sa

And Bitcoin a depasit pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara in Cotatia bitcoin, prima criptomoneda descentralizata, a depasit sambata pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara de la crearea sa, in urma cu 11 ani.

Bitcoin a depasit pragul de 30.000 de dolari, pentru prima oara in istoria sa

Cotatia bitcoin, prima criptomoneda descentralizata, a depasit sambata pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara de la crearea sa, in urma cu 11 ani, anunta AFP.

Rusia: Metroul din Moscova are pentru prima data femei conductor

Metroul din Moscova a declarat duminica ca a recrutat conductori de sex feminin pentru prima data in istoria sa recenta, in urma schimbarilor recente din legislatia rusa care excludeau femeile din multe profesii, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )